Verzorgenden IG (Kleinschalig wonen, locatie Wervershof) voor 24 uur per week
St. Pieters en Bloklands Gasthuis
Utrecht, NL
3 dagen geleden

Loop jij warm voor goede zorg? Dan ben je per direct van harte welkom!

Wat ga je doen?

De Verzorgende IG is verantwoordelijk voor het uitvoeren van verzorging, verpleging en begeleiding van psychogeriatrische en / of somatische cliënten en het uitvoeren van huishoudelijke werkzaamheden.

Daarbij creëert de Verzorgende IG een huiselijke en veilige woonomgeving.

De Verzorgende IG is bevoegd en bekwaam tot het verrichten van voorbehouden verpleegtechnische handelingen die onder de taken van de verzorgende vallen.

Concreet zijn er vier resultaatgebieden die in je werk veelvuldig voorkomen : het uitvoeren van zorgtaken, het opstellen, bewaken en evalueren van zorgleefplannen, het bieden van sociale begeleiding en het verrichten van huishoudelijke werkzaamheden.

Arbeidsvoorwaarden :

We bieden eerst een contract aan voor bepaalde tijd. De intentie is om deze om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd.

Salaris en overige arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding en verlof zijn conform cao VVT. De functie is ingeschaald in FWG 35.

Bij kleinschalig wonen wordt gewerkt in kleine teams met gemotiveerde collega’s waarin samenwerking belangrijk is.

St. Pieters en Bloklands Gasthuis is volop in ontwikkeling, dit biedt ruimte voor initiatief en ontplooiing.

Functie eisen :

Een diploma Verzorgende IG of vergelijkbaar en het kunnen omgaan met computerprogramma’s waaronder ECD. Je moet kunnen samenwerken met je team, en klantvriendelijk, integer en betrouwbaar zijn naar de clienten.

Je bent in principe oproepbaar voor alle diensten, alle dagen.

Bij interesse in deze vacature :

Wil je meer informatie?

Bel dan met Sanne IJdo, Teamleider Kleinschalig Wonen, telefoon : 033-4345600.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier