Verkoopadviseur
Kees Smit Tuinmeubelen
Amersfoort, NL
2 dagen geleden

Standplaats : Amersfoort

Afdeling : Verkoop offline (Experience Store)

Uren per week : 16 tot 38 uur. In overleg te bepalen. In het hoogseizoen (voorjaar en zomer) werken we meer dan in het laagseizoen (najaar en winter).

Minimale eisen : Ook beschikbaar op doordeweekse avonden, het weekend en tijdens feestdagen.

Ben jij gastvrij, heb jij graag klantcontact en word jij echt blij van eerlijk en passend advies? Wij zijn op zoek naar verkoopadviseurs die er samen voor zorgen dat iedere bezoeker als ambassadeur de Experience Store verlaat!

Als verkoopadviseur inspireer en adviseer je klanten bij het compleet maken van hun tuin. Door goede vragen te stellen, goed te luisteren en je echt te verdiepen in hun wensen geef je ze passend en eerlijk advies.

Advies waarmee ze zich echt geholpen voelen. We zetten daarin graag nog een stapje extra : het puntje op de i in persoonlijke service noemen we dat!

Een warm welkom, koffie met krentewegge, aandacht en spelletjes voor de kinderen, verschillende productcombinaties en goed advies over de producten en de inrichting van de tuin.

Een van onze ambities is dat we klanten zelfs letterlijk kunnen laten zien hoe een tuinset in de eigen tuin staat. Samen met je collega’s stel je de klant écht centraal en zorgen jullie er ook voor dat onze Experience Store er perfect uitziet.

Zo maken jullie het bezoek aan de Experience Store tot een onvergetelijke ervaring!

Ons verkoopteam bestaat uit een diversiteit aan collega’s; van junior tot ervaren, van jong tot oud! In het voorjaar en in de zomer werken we samen net een beetje meer, maar we vinden altijd ruimte voor gezelligheid, aandacht voor elkaar en plezier.

Dit vinden we ook erg belangrijk, want als je met plezier naar je werk gaat straal je dit uit richting de klant!

enthousiast, oprecht en wil je graag verkopen vanuit een adviserende rol?

 • pro-actief en ga jij graag het gesprek aan met klanten?
 • communicatief vaardig en draag jij er aan bij dat iedere bezoeker de Experience Store met een goed gevoel en als ambassadeur verlaat?
 • een echte teamplayer, flexibel en help jij collega’s waar nodig?
 • minimaal een avond per week, een dag in het weekend en tijdens feestdagen beschikbaar?
 • Affiniteit hebben met het maken van combinaties en het volgen van nieuwe (tuin / interieur) trends is een grote pre. Hiermee kun je onze klanten goed inspireren!

  Toelichting beschikbaarheid : In de periode van maart tot en met september zijn onze Experience Stores zeven dagen per week geopend en zijn we van maandag tot en met vrijdag ook in de avonduren geopend voor onze klanten.

  Houd daarom ook rekening met werken in de avonduren, werkdagen die in het weekend vallen en het werken op feestdagen. Op zondag geldt een toeslag van 50% en op feestdagen 100%.

  Tijdens het laagseizoen bieden we je veel vrije tijd. Een verre, lange reis naar de zon of een wintersport is bij ons geen probleem!

  Wat krijg je ervoor terug?

 • Contact met klanten die oprecht geïnteresseerd zijn in het product dat jij verkoopt;
 • Klantcontact-, verkoop- en producttrainingen door ervaren collega verkopers;
 • Interne cursus Duits, om ook onze Duitse klanten goed te woord te kunnen staan;
 • 25 vakantiedagen o.b.v. fulltime en de mogelijkheid om meer op te bouwen;
 • Een contract voor 16 tot 38 uur per week, waarbij verlenging en een vast contract bespreekbaar is;
 • Reiskostenvergoeding (bij een afstand >
 • 15 km);
 • Een goed pensioen, waarvan ¾ door Kees Smit Tuinmeubelen wordt betaald;
 • Gezamenlijke lunches en een kantine met ruimte voor een potje tafeltennis of pool;
 • Een introductieprogramma zodat jij met veel vertrouwen aan de slag kunt;
 • Dagelijks vers fruit, sodastream en goede bonenkoffie;
 • Werken bij een sterk groeiend bedrijf dat volop in ontwikkeling is en waar we samen elke dag werken aan hetzelfde doel : tevreden klanten.
 • Maak kennis met Kees

  Kees is de goede buur die altijd voor je klaarstaat. Je bent bij ons onderdeel van een warm gezelschap. Het familiegevoel heerst sterk onderling.

  Om specialist te kunnen blijven in tuinmeubelen, investeren we in kennis. Dit doen we door het opleiden van deskundige medewerkers en het aangaan van samenwerkingen die ons versterken en waar we van kunnen leren.

  We gaan net dat stapje verder en zetten hiermee het puntje op de i. Wil jij werken bij een bedrijf waar oprechte aandacht is voor medewerkers en klanten?

  Dan zijn wij op zoek naar jou.

  Zie je jezelf al werken bij Kees?

  Stuur dan je motivatiebrief en cv naar hr keessmit.nl (t.a.v. onze Recruiter Liesbeth). Durf jij jezelf te verkopen met een videosollicitatie?

  Daar zijn we helemaal gek op! Zien wij ook aanknopingspunten? Dan nemen we telefonisch contact met je op om een gesprek te plannen met onze teamleiders Wim en Jean-Paul.

  Dit gesprek is in de Experience Store, zo weet jij precies hoe de sfeer is, waar je gaat werken en wat voor collega’s krijgt.

  Na ons gesprek hoor je zo snel mogelijk of je bij ons aan de slag kunt.

  Heb je nog vragen? Bel of app dan met Liesbeth : 06 111 340 97.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier