Docent Recreatieve Activiteiten, MBO
The School Factory
Amsterdam, NL
21 uur geleden

Docent (Recreatieve) Activiteiten, MBO College West (fte 0,60-0,80)

Ben jij enthousiast, flexibel en toe aan een (nieuwe) uitdaging? Lees dan snel verder!

Voor het team Dienstverlening Helpende Zorg en Welzijn niveau 2 zijn wij op zoek naar een docent op het gebied van (recreatieve) activiteiten en interacties.

Wat ga je doen?

Het verzorgen van lessen betreffende (recreatieve) activiteiten, doelgroepen, interacties, ICT en empowerment. Als docent ben je verantwoordelijk voor het onderwijsleerproces binnen het vakgebied.

Ook het ontwikkelen van lesprogramma’s en onderwijsmaterialen behoort tot de taken. Bij voorkeur word je ook loopbaanbegeleider.

Wat vragen wij van je?

Je hebt een relevante afgeronde HBO opleiding met minimaal een tweedegraads lesbevoegdheid. Werkervaring in het werkveld is een sterke pré.

Je werkt organisatorisch zorgvuldig en efficiënt en bent pedagogisch en didactisch goed onderlegd. Je kunt structuur aanbrengen voor de studenten en hebt een proactieve, innovatieve en lerende houding.

Tevens ben je stressbestendig mét humor, flexibel en enthousiast.

Vanzelfsprekend heb je feeling met leerlingen van niveau 2.

Wat bieden wij?

Een veelzijdige baan in een uitdagende en informele werkomgeving waar we aandacht besteden aan onze medewerkers. We vinden het belangrijk dat je je talent blijft ontwikkelen.

We bieden je daarom verschillende mogelijkheden aan om aan je eigen professionalisering en loopbaan te werken. Natuurlijk bieden we een salaris dat past bij de functie (schaal LB met een max.

van € 3902,- bruto bij een fulltime aanstelling) en goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao MBO

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier