Continuous Improvement Coordinator
Barry Callebaut
Zundert, NB, NL
2 dagen geleden

Job Type :

At Barry Callebaut, we are on a journey to transform the cocoa and chocolate industry. As the world’s leading manufacturer of high-quality chocolate and cocoa products, our actions truly shape the future of our industry.

We are a business-to-business company, serving the entire food sector, from the cocoa bean to the finest chocolate product.

We are a company with a purpose, we believe in doing well by doing good and reinvesting in the communities we operate. We have a long-standing commitment to sustainability and our goal is to shape a sustainable cocoa and chocolate future.

We are headquartered in Zurich, and have more than 12,000 passionate Employees working in more than 40 countries worldwide.

We are very proud of who we are and what we do. And of course, we are always looking for talented people to help us have a positive impact on our industry and beyond!

Continuous Improvement Coordinator (full time 40 uur)

Binnen de decorations tak van Barry Callebaut is de fabriek in Zundert op zichzelf al een plek waar je je hart kunt ophalen op het gebied van Continuous Improvement.

Door een zeer divers productportfolio en de complexe flow in de fabriek is de decorations fabriek in Zundert op zichzelf al een unieke plek om te werken.

Samen met het CI team, bestaande uit jouw directe collega en jijzelf op locatie én vele collega’s binnen het CI netwerk bij Barry Callebaut, bouw je elke dag weer aan de continue verbetercultuur.

Jij bent de specialist die anderen inspireert om vanuit de breedste zin toe te werken naar het elimineren van de verliezen.

Binnen de vele projecten bouw je mee aan nieuwe (digitale) tools om slim en duurzaam in control te zijn. De lean methodology zit in jouw DNA hetgeen maakt dat je met jouw specialistische invalshoek naar oplossingen kijkt.

Je maakt hierbij gebruik van jouw gereedschapskist’ die je qua ervaring en tijdens je opleiding(en) hebt opgedaan. De organisatie kenmerkt zich als innovatief, informeel, initiatiefrijk en vooral dankbaar.

Immers, door jouw bijdrage richten we processen en tools slimmer in.

Gaat jouw hart net als dat van ons sneller kloppen van chocola en de wereld daar omheen? Wij bieden jou een plek waar je je verder kunt ontwikkelen.

Hoewel de focus ligt op operations werk je vanuit jouw rol samen met de diverse disciplines zoals Maintenance, R&D en Supply Chain.

Gezien de complexiteit van de rol is het noodzakelijk om te beschikken over HBO werk- en denkniveau. Ervaring in de food industrie helpt je, maar is niet noodzakelijk.

 • Affiniteit met techniek en data klinkt voor jou als vanzelfsprekend. Enkele jaren shop floor ervaring en het leiden van verbeterprojecten (zoals;
 • 5S, SMED en Teamborden) in een industriële omgeving zijn een must. Beschik je over een Lean Yellow of Green Belt, dan bieden wij jou de kans je Lean Black Belt te halen.

  Wij zijn op zoek naar een fijne collega met flair, overtuigingskracht, creativiteit en de nodige dosis humor. Gezien de kansen die zich voordoen bij Barry Callebaut is het logisch om te zeggen dat we voldoende doorgroeimogelijkheden hebben in ons bedrijf.

  Nederlands is in de fabriek de voertaal, hoewel de beheersing van de Engelse taal het eenvoudiger maakt om actief te zijn in onze internationale omgeving.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier