Medior Projectontwikkelaar
Building Heroes
Zaanstreek, Noord-Holland
3 uur geleden
source : Bouwjobs.nl

Profiel opdrachtgever : Het betreft een maatschappelijke onderneming met meer dan 15.000 verhuur eenheden. Huurders en toekomstige huurders die het meest zijn aangewezen op een sociale huurwoning zijn de drijfveer van deze organisatie.

Wat ze doen, doen ze voor de huurders. Het werkgebied is de Zaanstreek. Ze kennen het gebied goed en hebben er de wortels liggen.

Met 170 medewerkers wordt dagelijks hard gewerkt aan het verhuren, beheren, verkopen en ontwikkelen van woningen. Dit doen ze voor mensen die niet zelfstandig in woonruimte kunnen voorzien.

Ze bieden daarbij verschillende soorten woningen aan in verschillende prijsklassen en wijken.De missie is : samen werken aan goed en betaalbaar wonen.

Dat is waar deze, als sociale huisvester in de Zaanstreek, voor staat. Functie inhoud : Als Medior Projectontwikkelaar stuur je meerdere complexe vastgoedprojecten aan.

Samen met je projectteams breng jij vastgoedprojecten van visiebesluit tot oplevering. Jij weet ontwikkelkansen te signaleren en naar haalbare projecten of aankopen te brengen.

Het managen van stakeholders zoals; gemeente, bewonerscommissies, bewoners, Bestuur en RvC gaat jou feilloos af zodat projecten snel en naar tevredenheid worden afgerond.

Daarnaast ben je ook dé sparringpartner voorafgaand aan het project en zorg je voor inhoudelijk advies d.m.v. een visiedocument waarmee een ontwikkelbesluit kan worden genomen.

Je hebt als Medior Projectontwikkelaar een inhoudelijk coachende rol naar technisch specialisten. Je overziet het geheel, hebt helikopterview en gaat als vanzelfsprekend op de grote lijn’ zitten, zonder je te verliezen in de welbekende details.

Je vindt het ook leuk om in de ontwerp- en besluitvormingsfase van een project deel te nemen, je nek uit te steken en buiten de gebaande paden te treden.

Daarbij heb je een naar buiten gerichte blik, beschik je over een netwerk van ontwikkelaars in Noord-Holland met grondposities in de Zaanstreek.

Functie eisen : Als Medior Projectontwikkelaar opereer je op hbo werk- en denkniveau en heb je voldoende ervaring om projecten zelfstandig te verkrijgen en te ontwikkelen.

Met inzicht, overtuigingskracht en visie weet jij waarde toe te voegen aan de compacte ontwikkelteam. Door je manier van communiceren, je inbreng van nieuwe ideeën en je kennis van zaken kom je tot oplossingen waarmee relaties geholpen zijn en de eigen organisatie- en projectdoelstellingen worden gerealiseerd.

Je hebt gevoel voor verhoudingen maar ook het lef om je in het politieke krachtenveld van de organisatie te bewegen en je laat je niet zomaar afremmen door je ambitie. Geboden wordt :

 • Salaris bedraagt, afhankelijk van ervaring en opleiding, maximaal € 6.068,- bruto per maand (schaal L CAO Woondiensten) op basis van 36 uur per week
 • Eindejaarsuitkering van 75% van je bruto maandsalaris;
 • 8% vakantiegeld;
 • Cafetariasysteem;
 • Individueel loopbaanbudget, ruimte voor opleiding en ontwikkeling;
 • Werken in een menselijke organisatie, een compact team vanuit een prachtig en monumentaal pand.
 • Over het bedrijf : BUILDING HEROES is meer dan een vacaturebank, intermediair, recruitment- of detacherings-, of werving- & selectie bureau.

  De wereld verandert en dit vraagt om minder hiërarchische, duurzamere en vooral vele leukere manieren van werken. Leiderschap maakt plaats voor verbinding en dienstbaarheid voor passie.

  Teambelang prevaleert altijd boven louter eigenbelang en ontwikkeling boven sec resultaat.Samen met onze opdrachtgevers en de allergrootste talenten uit het vak weten wij zo steeds een krachtig statement over de toekomst van bouw en infra te maken.

  En vooral over de rol die elke professional en iedere organisatie, inclusief wijzelf, vandaag de dag op zich dient te nemen.

  De manier waarop wij met elkaar werken en van elkaar leren kent hierdoor een totaal andere dimensie.Building Heroes maakt iedereen bewust van zijn of haar eigen verantwoordelijkheid om deze nieuwe ontwikkeling vorm te geven.

  Want het vraagt wat van alle partijen. Zowel van onze professionals als onze opdrachtgevers en zeker ook van onszelf.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier