Sales Agent B2B
Flexibility
Noord Nederland, NL
7 dagen geleden

ZZP'er gezocht!!. Regio Noord Nederland. Ben jij een ervaren account manager? Toe aan een nieuwe stap in je sales carrière?

Klaar om uitstekend te verdienen met een goed product in een eigen rayon? Lees dan verder.

Wij zijn op zoek naar een ervaren accountmanager die floreert in het zelfstandig werken en in het genereren van New Business.

Targets halen zijn voor jou als vanzelfsprekend, net als zeer goed willen verdienen. Je weet dat dat niet vanzelf gaat. Woorden als commercieel, gedisciplineerd werken, doorzetten en communicatief zeer vaardig horen dan ook goed bij jou.

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in supermarktmedia. MKB bedrijven kunnen middels displays op supermarktkarren reclame maken voor hun bedrijf bij hun doelgroep in hun lokale supermarkt.

Jij gaat in je eigen rayon dit product verkopen aan de lokale MKB bedrijven. Omdat er al meer dan 1100 aangesloten supermarkten zijn, en het aantal nog steeds groeit, biedt dit volop mogelijkheden om zeer succesvol te zijn en goed te verdienen.

Jouw profiel :

Je bent ZZP'er of je wil als ZZP'er aan het werk. Je bent een ervaren sales professional die floreert in het zelfstandig werken en in het genereren van New Business.

Resultaten behalen zit in je bloed, je bent klant- en servicegericht en je gaat voor een goed product.

Geboden

 • Een zelfstandige en uitdagende functie.
 • Uitstekend verdiensten op zzp-commissiebasis met groei mogelijkheden
 • Sterke backoffice met alle mogelijke ondersteuning
 • Uitgebreide training en begeleiding.
 • We vertellen je graag meer over deze mooie functie waarin je goed kunt verdienen.

  Bel Flexibility Office - Marion Bordewijk - tel 06 41720775

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier