Vacatures voor productgroep Langdurige Zorg
Perspektief
Delft, zuid Holland, NL
1 dag geleden

Productgroep Langdurige Zorg

Het doel van Langdurige Zorg is cliënten leren om te gaan met hun kwetsbaarheid enhet begeleiden bij en het hanteren van de effecten van gedrag.

De begeleiding richt zich op het behouden en, waar mogelijk het vergroten van stabiliteit. De focus ligt op behoud van vaardigheden en is ontwikkelingsgericht.

Er kan echter ook sprake zijn van begeleiding bij achteruitgang en het voorkomen van instabiliteit op het gebied van levensterreinen zoals huisvesting, financiën en sociale relaties.

 • Er wordt toegewerkt naar een zinvolle dag invulling voor elke cliënt. Cliënten wonen in een woonvorm van Perspektief. Er is 24 uur per dag toezicht op de locatie zelf aanwezig;
 • er wordt voortdurend en actief toezicht gehouden vanwege cliënten die niet in staat zijn zelf ondersteuning in te roepen.

  Begeleiders bieden geplande en ongeplande begeleiding, gevraagd en ongevraagd.

  Soms is er sprake van een hulpvraag waar een langdurige vorm van zorg in een woonvoorziening voor nodig is. Bijvoorbeeld wanneer er permanent toezicht en begeleiding in je directe nabijheid noodzakelijk is om stabiliteit in je leven te bereiken en vast te houden.

  Openstaande vacatures :

 • Verzorgende IG voor de productgroep Langdurige zorg
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier