Leider kinderopvang
Joof Media
Soest, NL
4 dagen geleden
source : Joof.nl

Je gaat bij opdrachtgevers van Zorgwerk flexibelaan de slag als BSO Pedagogisch Medewerker in Soest en regioUtrecht. Je kunt onder andere werken bij onze opdrachtgevers op hetgebied van Kinderopvang en Kinderen.

Als pedagogisch medewerker inde kinderopvang begeleid je groepen kinderen in eenkinderdagverblijf, buitenschoolse opvang (BSO), naschoolse opvang(NSO) of peuterspeelzaal.

Je zorgt als pedagogisch medewerker vooreen huiselijke sfeer, waarin kinderen zich veilig voelen. Je houdtde ontwikkeling van de kinderen en de groep goed in de gaten, dushet is belangrijk om oplettend en alert te zijn.

Als er problemenzijn, overleg je dat met je collega’s, de ouders of een deskundige.Ook als ouders vragen hebben kunnen ze bij jou terecht.

Jeorganiseert activiteiten op het gebied van sport en bewegen, kunsten creativiteit. Deze activiteiten leveren een bijdrage aan deopvoeding van de kinderen en passen goed bij hun leeftijd.

Op dezemanier begeleid en stimuleer je kinderen in hun sociale, emotioneleen cognitieve ontwikkeling. Ook draag je zorg voor de inventarisvan gemeenschappelijke en groepsruimten, waarbij je lichtehuishoudelijke taken verricht.

Ben je enthousiast geworden om alsBSO Pedagogisch Medewerker aan het werk te gaan in Soest e.o. envoldoe je aan de funtie-eisen?

Schrijf jezelf dan veilig onlinein!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier