CNC draaier/frezer
continu
Maastricht, NL
4 dagen geleden

CNC draaier / frezer

Als CNC draaier / frezer ben je verantwoordelijk voor het productie-klaar maken van CNC gestuurde bewerkingsmachines. Daarnaast ben je een optimale ondersteuning voor jouw collega's en draag je zorg voor een juiste overdracht bij een eventuele wisseling van ploegen.

Ook het optimaliseren van het productieproces en het generen van een zo gunstig mogelijke output (middels het 'slim' beladen van de machines) behoort tot jouw takenpakket.

 • MBO Werktuigbouwkunde (specifiek verspanende / CNC bewerkingen)
 • Een kwaliteitsbewuste en flexibele instelling
 • Je beschikt over een probleemoplossend vermogen en bent in staat om zelfstandig problemen met CNC programma's op te lossen
 • Je bent een teamplayer die klaarstaat voor collega's
 • Bij deze functie horen goede, marktconforme arbeidsvoorwaarden.

  Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen via : 06-15275667

  Onze opdrachtgever vervaardigt industriële toepassingen binnen zowel de industriële als particuliere markt. Voor deze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een kundige CNC draaier / frezer.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier