persoonlijk begeleider intensieve zorg koepel 39
Severinus
Veldhoven, NL
3 dagen geleden

Persoonlijk begeleider intensieve zorg, Koepel 39

Wat ga je doen?

Op dit moment wonen er vier vrouwen met een matige tot ernstige verstandelijk beperking binnen Koepel 39. Zij hebben een leeftijd van 19 tot 52 jaar.

Maar, Koepel 39 is in transitie! Een aantal bewoners gaan verhuizen en er komen nieuwe cliënten bij ons wonen. We willen graag zien dat er meer jong volwassenen bij ons komen wonen.

Onlangs is er al een nieuwe cliënt komen wonen. Zij zorgt voor veel dynamiek in het woonhuis!

In ons woonhuis streven we naar een warme en gezellige sfeer, daarbij vinden onze bewoners humor erg belangrijk. Onze bewoners houden van duidelijkheid en voorspelbaarheid, af en toe afwijken van het dagprogramma vinden ze juist erg leuk.

Zeker als ze een leuk uitstapje kunnen maken, zoals een autoritje of een ijsje eten. Onze bewoners hebben naast een verstandelijke beperking, nog bijkomende problemen zoals epilepsie, autisme en een milde vorm van gedragsproblemen.

Wat we nodig hebben

Wij zijn op zoek naar iemand met een warm zorghart, maar ook die stevig in zijn / haar schoenen staat. Iemand die onze bewoners de duidelijkheid kan bieden die ze zo hard nodig hebben.

Maar ze daarbij ook het gevoel van veiligheid en geborgenheid kan bieden. Zeker op de momenten dat onze bewoners het moeilijk hebben.

We verwachten van jou dat je een flexibele, geduldige houding hebt en je kunt mee bewegen met onze bewoners.

Ga jij voor het geluk van onze cliënten?

Heb jij een afgeronde verpleegkundige, agogische-, of maatschappelijke zorg opleiding (niveau 4) of Social Studies? Heb jij interesse en / of ervaring met de doelgroep en beschik je over de juiste communicatieve vaardigheden?

Ben jij gedreven en energiek? Kun jij een bijdrage leveren aan het verhogen van de kwaliteit van zorg? Bied jij de warme en liefdevolle zorg die onze bewoners nodig hebben?

Je bent van harte welkom in ons gezellige team!

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie in een veranderende organisatie en omgeving. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg.

Kom je werken bij Severinus dan hebben wij de intentie om na 1 tijdelijke overeenkomst een vast contract te bieden. Uren en startdatum zijn in overleg.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier