Senior Front end Developer  
CODEGUILD
Netherlands
16 uur geleden
source : OnlyEngineerJobs

Wil jij werken bij een van de meest invloedrijke mondiale consumer tech bedrijven , die haar deuren hier in Amsterdam opent?

Bent jij geïnteresseerd in het veranderen van de manier waarop tientallen miljoenen mensen over de hele wereld real time entertainment ervaren ?

En wat denk jij van een salaris tot € 80.000, een contract voor onbepaalde tijd, flexibele werktijden / thuiswerkmogelijkheden, een fantastisch kantoor aan de Amsterdamse grachten en een echte polyglot engineeringcultuur ?

Wacht dan niet langer dit is de baan waarop je hebt gewacht! Dit indrukwekkende technologiebedrijf verovert de wereld met zijn real-time entertainmentplatform dat door tientallen miljoenen consumenten per dag wordt gebruikt! Momenteel hebben ze ongeveer 2 jaar voorsprong op hun concurrenten Google, Amazon en Facebook , dus de race is begonnen! Binnenkort zal iedereen dit bedrijf kennen, dus de tijd om aan te sluiten is nu! In termen van datagebruik, prestaties en complexiteit overtreffen ze Netflix enorm! Het platform is live in meerdere belangrijke landen over de hele wereld , maar het plan is om uit te breiden naar alle landen met een markt voor het platform.

Dat betekent dat er veel te doen is! Ze hebben Amsterdam uitgekozen als hun nieuwste development hub voor zeer belangrijke delen van hun systemen! Hiermee kun je helpen geschiedenis te maken terwijl je geniet van een zeer platte structuur.

Ze hebben een echte polyglot engineeringcultuur . Iedereen loopt rond als gelijken en alle ideeën zijn welkom . Zo’n cultuur is nodig, want ze gaan snel.

Er is veel creatieve vrijheid en beslissingsbevoegdheid binnen de teams : hier werken probleemoplossers’ . En reken maar dat ze grote uitdagingen hebben om aan te werken! Jouw baan : Senior Front end Developer Amsterdam Als Senior Front end Developer Amsterdam hoor je bij de eerste groep developers in het Amsterdam kantoor en kun je helpen dit kantoor vorm te geven .

Dit betekent helpen bij het uitbreiden van hun (polyglot) software-engineeringcultuur terwijl je tegelijkertijd werkt aan hoogwaardige delen van het systeem.

Deze activiteiten hebben direct invloed op de miljoenen dagelijkse gebruikers op meerdere continenten . Dus maak je geen zorgen over het maken van een impact of het krijgen van feedback ! Hier gebruik je als Senior Front end Developer jouw probleemoplossende vaardigheden, fundamentele kennis en kracht op het gebied van JavaScript software engineering om uitdagingen aan te gaan die op wereldschaal nog niet zijn opgelost .

 • Hier rocken ze een end-to-end microservices-architectuur , net als Spotify en Zalando . En om je te helpen groeien, wordt je bijgestaan door geweldige principal engineers ;
 • de mannen en vrouwen die belangrijke sprekers zijn op conferenties over de hele wereld ! Eigenaar voelen van je werk met onmiddellijke feedback van miljoenen gebruikers! Een plek waar je je carrière ziet stijgen tot hoog niveau! Wat vereist is?

 • Minimaal 5 jaar professionele front end software engineering ervaring
 • Goede ervaring met Vanilla JS
 • Ervaring met React of Vue.js
 • Een geweldige probleemoplosser en een leuke collega om erbij te hebben!
 • Een sterk technische mindset : TDD, CI / CD, Agile en Test automatisering is standaard voor jou Wat wordt aangeboden?
 • Tussen € 65.000 en € 80.000 bruto per jaar
 • Reiskostenvergoeding
 • De beste hardware die je nodig hebt voor top prestaties
 • Veel ruimte voor training, conferenties en meet-ups
 • 25 vakantiedagen
 • Contract voor onbepaalde tijd! Ben jij een Senior Front end Developer of ken je iemand die geïnteresseerd is in dit geweldige avontuur?
 • Solliciteer dan direct via het onderstaande formulier of mail je CV rechtstreeks naar mij via

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier