Pedagogisch Medewerker | KDV Baarsjesweg 12 Amsterdam
Partou
Amsterdam West, NH, Netherlands
4 dagen geleden

Over de locatie

Ken je ons kinderdagverblijf in het hart van de Amsterdamse wijk de Baarsjes? Samen met de bso zitten we aan de Baarsjesweg.

Ons frisse pand heeft een knusse inrichting met een echt huiskamergevoel. De drie groepen kinderen krijgen van ons veel ruimte om zelf te kiezen.

En natuurlijk gaan we vaak naar buiten! Daar kunnen ze heerlijk ravotten in onze omheinde tuin met speeltoestellen, zandbak en grote kastanjeboom.

De allerkleinsten hebben hier hun eigen rustige speelruimte. Eropuit gaan vinden we fantastisch, bijvoorbeeld naar de kinderboerderij of natuurspeeltuin Plan West.

Ons hechte team is een leuke mix van alle leeftijden en culturen, net als de buurt! Restaurants en winkeltjes zijn vlakbij zodat je tijdens de lunch of na je werk even lekker kunt relaxen.

Ook de Ten Katemarkt is niet ver bij ons vandaan. Wil je met de auto komen, dan kun je in de buurt (betaald) parkeren. We zijn ook gemakkelijk te bereiken met het ov : trams stoppen op de hoek.

Of je kunt natuurlijk lekker op de fiets door Amsterdam!

Dit ga je doen

Als pedagogisch medewerker ben jij er iedere dag voor de kinderen en jouw collegas. Jij zorgt ervoor dat de kinderen in een fijne en veilige omgeving kunnen spelen, ontwikkelen en groeien.

Jij bent dé (pedagogisch) expert en jouw deskundigheid is van belang. Daarnaast draait het natuurlijk ook om lol hebben met je collegas, leuke teamuitjes en jouw persoonlijke ontwikkeling.

Bij Partou sta jij als medewerker centraal.

Wat biedt Partou jou

 • Een salaris passend bij jouw werkervaring (o.b.v. CAO Kinderopvang)
 • Een reiskostenvergoeding, of je nu met de fiets, de bus of met de auto komt
 • Een collectieve zorgverzekering
 • Gegarandeerd veel buiten spelen, knuffels van de kinderen en elke dag vers fruit
 • Een uitgebreid en inspirerend intranet special voor jou als medewerker bij Partou
 • Korting op kinderopvang wanneer je zelf kinderen hebt
 • Een cadeautje op de Dag van de PM en met Kerst
 • Elk jaar samen met je collega op pad tijdens een gezellig Teamuitje
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier