Java Software Engineer
CODEGUILD
Utrecht, Netherlands
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

Zou jij graag willen werken met de nieuwste Google Cloud technologie? Werken aan (Big Data) Cloud oplossingen met een enorme maatschappelijk impact?

Waarbij men dagelijks informatie verwerkt vanuit 2.000.000 databronnen en dit allemaal inhouse ontwikkeld met een zeer bekwaam en gedreven team van Java software engineers?

Waarbij je werkt rondom de thema’s parallel computing, machine learning, high performance en schaalbaarheid? Is jouw interesse gewekt?

Het is eigenlijk best wel indrukwekkend wat dit kleine technologiebedrijf heeft gerealiseerd de afgelopen jaren. Met heeft een zeer complex, innovatief een schaalbaar platform gebouwd , waarbij dagelijks informatie wordt vergaard vanuit vele miljoen databronnen .

Je kunt eigenlijk zeggen dat ze een leidende positie innemen binnen maatschappelijk relevante diensten en internet off things (IoT).

Deze data dient middels slimme oplossingen steeds beter, sneller en preciezer te kunnen worden gepresenteerd aan hun klanten.

Klanten kunnen letterlijk vele miljoenen besparen, zodat wij als consumenten hier de voordelen van ondervinden. Momenteel gaat het om vele 10-tallen terabytes aan data.

Binnenkort gaat men zelfs één Petadata aan data verwerken in dit schaalbare en high performance platform. Dit platform heeft de potentie om letterlijk een meerwaarde te betekenen voor bijna elke persoon hier op aarde.

Je kan hen zien als echte wereld verbeteraard. 85% van de wereldbevolking is dagelijks afhankelijk van deze diensten. Door slimme oplossingen te bouwen rondom deze informatie hebben jij en je team een enorme invloed op het dagelijkse leven van de mens.

Over impact gesproken! De twee oprichters van de organisatie hebben beide ook een achtergrond in software engineering , zodoende wordt de organisatie vanuit het hoogste niveau puur door technologie gemanaged en snapt men als geen ander hoe belangrijk dit is.

Je ziet dan ook dat de cultuur door technologie wordt gedreven en het absolute DNA van de organisatie is. Men heeft hier zelfs een nauwe samenwerking tot het hoogste niveau binnen Google!?

Hoe gaaf is dat? Dit resulteert voor jou in slimme en ervaren collega engineers, veel inhoudelijke kennisdeling, sparren met engineers van Google en werken met de meest geavanceerde technologie rondom de Cloud.

Al heeft Google geen development kantoor hier in Nederland, is dit toch nog een mogelijkheid om met hen samen te werken.

Lijkt jou dat interessant? Jouw rol : Java software engineer Nieuwegein Als Java Software engineer Nieuwegein werk je inhouse, in kleine zelfsturende Agile teams aan diverse projecten.

Alle projecten hebben een zeer belangrijk bijdrage dit platform nog beter te laten performen en schalen, Data te valideren, schatten en aggregeren, en het bouwen van maatwerk oplossingen voor hun klanten.

Als deze oplossingen worden gebouwd rond om de enorme hoeveelheid data (Petabyte) en databronnen (Ruim 2 miljoen). Parallel computing en machine learning zijn momenteel de hot topics binnen de nieuwe projecten! Je leest het al aan, complexiteit en diversiteit geen gebrek hier.

Jouw collega’s zijn stuk voor stuk slimme en bevlogen engineers, die graag veel kennis delen en veel van elkaar leren. Al jouw collega’s hebben een enorme drive.

Men is zich er zeer van bewust momenteel disruptive te zijn in deze sterk groeiende markt, waar technologie en innovatie een steeds belangrijkere rol gaat spelen.

En willen niets liever dan de mensheid verder kunnen helpen met hun oplossingen. De organisatie blijkt momenteel een doorslaand succes.

Bedrijven over de hele wereld vragen om deze innovatieve oplossingen en zodoende groeit de organisatie hard en dat is mooi.

Dit beidt de mogelijkheid voor jou om mee te groeien met de organisatie. Een vast groeipad? Dat hebben ze niet, die ligt in jouw handen.

Pak jij je kansen, dan liggen hier een legio mogelijkheden om te groeien naar Lead of architect, maar ook je verder te specialiseren in bijvoorbeeld het complexe domein van de Cloud.

Wat wordt er gevraagd? Minimaal 2 jaar professionele ervaring als Java software engineer Minimaal een afgeronde Bachelor Informatica Ervaring met het bouwen van back end oplossingen Oplossingen bouwen rondom grote hoeveelheden data is een pre Ervaring met het bouwen van REST services is een pre Ervaring met Cloud development is een pre Ervaring met Bigdata oplossingen en machine learning is een pre Ervaring met tools zoals Jenkins, Maven en Sonar is een pre Ervaring met technologie van Amazon en / of Google is een pre Ervaring met Continuous integration en delivery is een pre Wat wordt er geboden?

Salaris oplopend tot € 51.840,- op basis van kennis en ervaring Eindejaar bonus van € 3000,- (persoonlijke targets en bedrijfsresultaat, beide worden 100% behaald) Uitstekende pensioenregeling Mobiliteitsvergoeding / Auto of € 700 bruto per maand bovenop salaris (€ 8400,- per jaar) Inhouse product development Macbook en Iphone van deze zaak Gratis lunch Zeer ruim opleidingsbudget Diverse bedrijfsuitjes per jaar Toegang tot het netwerk van engineers bij Google!! Mogelijkheid te werken met Google technologie, voordat de rest van de wereld ermee werkt!! Wil jij graag werken voor een organisatie die nauw samenwerkt met Google en bouwen aan een schaalbaar platform voor praktisch de gehele wereldbevolking?

Reageer dan met jouw cv naar Serge Warbout op Kijk voor al onze software engineering posities in de CodeGuild Hall :

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier