Area Manager Sales- Franstalige landen
Batenburg Techniek
Vlaardingen
3 dagen geleden

Wie we zoeken

 • Je beschikt over hbo-werk- en denkniveau, bij voorkeur in een commerciële richting;
 • Je hebt affiniteit met automatisering, techniek en glastuinbouw;
 • Jij wordt enthousiast van het zo optimaal mogelijk inrichten van processen van onze klanten;
 • Je beheerst de Engelse en Franse taal goed in woord en geschrift, de beheersing van extra talen is een pre;
 • Verder beschik je onder andere over de volgende competenties : commercieel ingesteld, daadkrachtig, zelfstandig, oplossings- en resultaatgericht, netwerken, plannen en organiseren, communicatief vaardig en ben je bovenal een prettig persoon om mee samen te werken.
 • Wat we bieden

  Hoogendoorn biedt een uitdagende baan met flinke verantwoordelijkheid en veel ruimte voor eigen inbreng. Je komt te werken in een enthousiast verkoopteam dat bestaat uit jonge en ervaren leden.

  Je hebt ervaren engineers als collega’s en een bestaand partnernetwerk waarmee je samen jouw projecten tot een succes maakt.

  Je komt te werken met de laatste technieken op het gebied van Data Gedreven telen. In een bedrijf waar innovatie en techniek belangrijk zijn.

  Hoogendoorn is een koploper in de internationale glastuinbouw. Ons hoogstaande productenpakket geeft je een grote kans om succesvol te zijn.

  Je kunt bij ons rekenen op een marktconform salaris, leaseauto en uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals winstdelingsregeling, bedrijfssportregeling en uitgebreide opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

  Bovendien wordt er vanuit de personeelsvereniging zes maal per jaar een leuke activiteit gepland.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier