Verpleegkundige Acute Chirurgie (fulltime)
VU medisch centrum
Amsterdam, NL
4 dagen geleden

Wat ga je doen

Wij zoeken verpleegkundigen die in staat zijn in deze snel wisselende acute omgeving in teamverband hoogkwalitatieve zorg te verlenen.

Ook vinden wij het erg belangrijk dat de kandidaten een actief aandeel binnen het team en de afdeling leveren en teambelang hoog in het vaandel hebben staan.

Pro-activiteit en in mogelijkheden kunnen denken is op onze afdeling een verreiste. Je bent kritisch naar jezelf toe en naar anderen en durft je eigen verantwoordelijkheden te nemen.

Deze vacature kan zowel parttime als fulltime (28-36 uur per week) vervuld worden.

Wat we van je verwachten

Wij vragen ambitieuze verpleegkundigen met hart voor hun vak. Verpleegkundigen die individueel en in teamverband het verschil willen maken.

Verpleegkundigen die met hun talenten willen woekeren en deze willen delen. Verpleegkundigen die willen blijven leren en durven te experimenteren.

Ben je deze verpleegkundige, dan maken we geen onderscheidt met betrekking tot ervaring of mbo / hbo- opleidingsniveau.

Waar ga je werken

Je gaat werken op een afdeling vol afwisseling in een enthousiast team. We hechten erg veel waarde aan een veilig (leer)klimaat en een grote dosis humor en collegialiteit.

Open communicatie en samen de klus tot een goed einde brengen staat centraal. Verantwoordelijkheden nemen en in oplossingen denken draagt bij aan het samen organiseren van onze afdeling.

Er is tijd voor inspanning, maar ook zeker tijd voor ontspanning.

Wat we je bieden

Wij bieden je ruime gelegenheid tot ontplooiing, verdieping en verbreding, extra scholing en een plek om te groeien! Werken bij Amsterdam UMC, locatie AMC, betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd.

 • Het salaris bedraagt maximaal € 3.099,- bruto per maand op basis van 36 uur (schaal 7 CAO UMC)
 • Het salaris is exclusief eventuele toeslagen voor onregelmatige diensten, vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%).
 • Wij bieden in eerste instantie een aanstelling voor 12 maanden, met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren.
 • Naast uitstekende bereikbaarheid met het OV, heeft locatie AMC ook meer dan voldoende parkeerplaatsen voor medewerkers.
 • Pensioen wordt opgebouwd bij het ABP. Locatie AMC draagt een groot deel van de premie bij (70%).
 • Wij hebben een zeer actieve personeelsvereniging en organiseren verschillende (sportieve) activiteiten en evenementen door het jaar heen.
 • Kijk voor een overzicht van al onze andere arbeidsvoorwaarden op

  LET OP : Er is een nieuwe CAO UMC. Lees de belangrijkste wijzigingen in het artikel op onze

  Laten we kennis maken

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier