Schoonmaakmedewerker
VLS Schoonmaak
Everdingen, NL
6 dagen geleden

VLS is op zoek naar leuke collega's!

VLS is met haar 40 jarig bestaan, landelijk netwerk en sterke positie binnen de Nederlandse schoonmaakbranche een belangrijke speler.

Organisaties, bedrijven en overheidsinstellingen bedienen wij op maat met zowel routinematige taken als met een totaalpakket aan facilitaire diensten.

Het hoofdkantoor in Zwijndrecht ondersteunt professioneel alle vestigingen. We zijn nog steeds een familiebedrijf en vinden een goede werksfeer en een goed persoonlijk contact erg belangrijk.

Daar zijn we dan ook trots op.

Net als op ons werk : Schoonmaken. Dankbaar werk dat met plezier, kwaliteit en zorg gedaan wordt door onze 1500 medewerkers.

Het is de basis van ons succes, de professionaliteit en expertise van VLS. Daarom doen vele tevreden klanten elke dag weer een beroep op onze diensten.

Wij zijn op zoek naar :

SCHOONMAAKMEDEWERKER IN EVERDINGEN

Voor een schoollocatie van een opdrachtgever in Everdingen zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde collega die voor ons schoonmaakwerkzaamheden wil verrichten op dinsdag, donderdag en vrijdag gedurende 2 uur per dag.

Werktijden worden in overleg afgesproken.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier