Verpleegkundig specialist-onderzoeker
UMC Utrecht
Utrecht, NL
17 uur geleden

In jouw functie ga je verder met het onderzoek naar patiënt engagement dat binnen de klinische studie 'Granulosaceltumoren van de ovaria' is opgestart.

Jouw onderzoek is onderdeel van de klinische trial waarvan je de coördinatie overneemt. Je werkzaamheden bestaan uit het schrijven van het onderzoeksplan, dataverzameling en -

analyse en schrijven van de resultaten in een manuscript. Je betrekt patiënten het onderzoek en hebt contact met de patiëntenvereniging.

Samen met het onderzoeksteam zorg je er voor dat de patiënt engagement studie uitgebreid wordt. De werkzaamheden van de coördinatie van de klinische trial bestaat onder meer uit het contact houden met de deelnemende nationale centra en verzamelen van onderzoeksmateriaal.

Je patiëntenzorg betreft patiënten met granulosaceltumoren van de ovaria die in ons ziekenhuis in zorg zijn.

Het onderzoek valt binnen de afdeling gynaecologische oncologie van het UMC Utrecht Cancer Center. De afdeling richt zich op de multidisciplinaire coördinatie en de chirurgische behandeling van gynaecologische vormen van kanker als onderdeel van het gehele behandeltraject.

Het onderzoeksteam waarin je werkt bestaat uit een promovenda, postdoc moleculair bioloog, een postdoc arts en de hoogleraar gynaecologische oncologie.

 • Het onderzoeksbegeleidingsteam bestaat naast het onderzoeksteam ook uit een postdoc verplegingswetenschap. In de patiëntenzorg werk je samen met het klinische behandelteam van de afdeling betrokken bij de zorg van patiënten met ovariumcarcinoom;
 • Het betreft samenwerking met de gynaecologisch oncologen, verpleegkundig specialisten en (oncologie)verpleegkundigen van de afdeling gynaecologische oncologie.

  Je bent een verpleegkundige met wo-denkniveau en hebt minimaal drie jaar werkervaring als verpleegkundig specialist en bent in het bezit van een afgeronde opleiding Master of Advanced Nursing Practice.

  Je werkt nauwgezet en doortastend en bent in staat nieuwe dingen snel onder de knie te krijgen. Je kunt goed werken onder druk en je bent in staat op diverse niveaus en met verschillende disciplines te communiceren.

  De Engelse taal beheers je goed in woord en geschrift. Bovenal wil je jezelf verder ontwikkelen binnen het wetenschappelijk onderzoek dat ten dienste staat van het optimaliseren van de patiëntenzorg.

  Je bent in het bezit van een BROK certificaat, of bereid deze te behalen.

  Het salaris voor deze 100% functie bedraagt maximaal € 4.481,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (werkweek van 36 uur).

  Het betreft een tijdelijke aanstelling voor Voor de duur van 1 jaar met de mogelijkheid op verlenging.

  Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Universitair Medische Centra (UMC). Wij bieden onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantietoeslag, een reiskostenvergoeding woon-

  werkverkeer en diverse opleidingsmogelijkheden. Bekijk onze

  Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature, neem contact op met de contactpersoon, mevrouw Dr. Sigrid Vervoort, Hoofd zorgvernieuwing, telefoonnummer : 088 75 641 64, e mail : .

  Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 • LI-UMC
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier