Vacature Mechatronica Monteur Cleanroom - Eindhoven
Frencken Mechatronics B.V.
Eindhoven, NL
3 dagen geleden
source : Technicus.nl

Het zelfstandig vanaf tekening en werkinstructie monteren, assembleren en testen van complexe, hightech mechatronische samenstellingen en subsamenstellingen.

Het betreffen enkel stuks en kleine series zowel in de cleanroom. In het team is de Mechatronica Monteur mede verantwoordelijk voor het volgens planning, effectief en kwalitatief samenstellen van het eindproduct.

Eventuele verstoringen moeten binnen het team opgelost worden. Je denkt actief mee met de klant en komt op eigen initiatief met passende voorstellen.

Je initieert assemblage / productieverbeteringen.

Functie-eisen :

 • Een passie voor techniek. Je vindt het leuk om in een hightech omgeving samen met collega’s aan uitdagende technische projecten te werken
 • Een afgeronde opleiding mbo niveau 4 richting Mechatronica, WTB, Automotive, Vliegtuigtechniek of Intrumentenmaker
 • 2-5 jaar werkervaring in een technische omgeving is een pre, maar ben je een schoolverlater reageer gerust
 • Probleemoplossend vermogen
 • Een echte teamspeler met een proactieve en flexibele werkinstelling
 • Bedrijfsomschrijving :

  Onze afdeling assemblage bestaat uit zo’n 100 medewerkers, verdeeld over twee Business Units, en is opgedeeld in verschillende projectteams.

  Een projectteam bestaat uit drie tot zeven medewerkers en werkt klantgericht aan diverse projecten. Elk projectteam wordt aangestuurd door een teamleider.

  De projecten bestaan uit het samenstellen van hoogwaardige modules en / of apparaten, die mechanische en elektronische componenten bevatten en waarbij vacuümtechniek, pneumatiek en het testen van de apparaten een zeer belangrijke rol spelen.

  Er wordt gestreefd naar een brede projectvaardigheid van elke Mechatronica Monteur. Voor onze Business Unit cleanroom zoeken wij momenteel Mechatronica Monteurs.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier