Adviseur Omgeving Onderhoud
Matchd
Den Bosch
7 dagen geleden

De functie

In de opdracht van Adviseur Omgeving Onderhoud / verkeersmanagement bij de organisatie ben jij de schakel tussen het project en zijn omgeving.

Je begeeft je in het omgevingsmanagementproces binnen het team.

Je vertegenwoordigt organisatie op operationeel en tactisch niveau. Je weet welke interne en externe spelers en / of stakeholders je moet betrekken bij het project, je creëert begrip en vertrouwen in de omgeving (intern en extern ) en komt tot effectieve samenwerking met omgevingspartijen.

Je kent de omgeving en het netwerk en verzamelt tijdig benodigde informatie voor de aanpak t.b.v. het voorbereiden en realiseren van de opdracht binnnen de (contract)kaders.

Je stuurt middels proactieve afstemming op een goed verloop van de werkzaamheden. Je werkveld bevindt zich vooral op het gebied van verkeersmanagement, communicatie en stakeholdersmanagement.

De belangen van de beheerder houd je hierbij goed in de gaten.

Functie eisen

 • minimaal een relevante afgeronde HBO opleiding in de richting van verkeerskunde NHTV, verkeerstechniek of vergelijkbaar
 • minimaal 3 jaar recente en relevante kennis en ervaring op het gebied van verkeersmanagement, stakeholdersmanagement, communicatie en civieltechnische zaken binnen beheer en onderhoud
 • minimaal 3 jaar recente en relevante kennis en ervaring in de rol van Adviseur Omgeving Onderhoud / Verkeersmanagement binnen beheer en onderhoud
 • aantoonbaar de beschikking over VCA-VOL.
 • minimaal 1 jaar aantoonbare kennis c.q. ervaring omtrent het rijkswegennet binnen Limburg en / of Noord-Brabant
 • relevante aantoonbare kennis c.q. ervaring op het gebied contractmanagement / SCB (>
 • 1 jaar gewenst)

 • relevante aantoonbare kennis c.q. ervaring binnen de RWS organisatie zowel PPO, districten en SLU op het gebied van verkeersmanagement en omgevingsmanagementprocessen bij Vast en Variabel Onderhoud Droog (>
 • 3 jaar gewenst)

 • aantoonbare kennis c.q ervaring met het Integraal Projectmanagement (IPM) model of vergelijkbaar (>
 • Over Matchd

  Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook obv een tijdelijk loondienstverband of met andere detacheerders.

  U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling.

  Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan.

  Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat . Een motivatie is (nog) niet nodig. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

  U kunt ons ook telefonisch bereiken via 033 - 204 8 204

  Neem contact op met

  Sara Nieuwenhuizen of solliciteer direct!

  Solliciteer nu

  Ken jij de perfecte kandidaat? Deel deze vacature!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier