Managementassistent
USG - Secretary Plus
Zwolle
3 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een samenwerkingsverband gericht op jeugdzorg. Zij werken in opdracht van verschillende gemeenten in de provincie Overijsel.

Je komt terecht in een team van enthousiaste en deskundige collega’s. Samen zorgen jullie voor een optimaal proces rondom jeugdbescherming.

Het kantoor is gevestigd in Zwolle. Op dit moment wordt er veelal vanuit huis gewerkt en is deze functie dus ook goed op afstand in te vullen.

Functieomschrijving

Kan jij vele ballen tegelijk hoog houden en zorg jij voor structuur in een hectische omgeving? Dan neem ik jou graag mee in deze vacature en hoop ik snel met je in contact te komen!

Als managementassistent ga jij de regiodirecteur en 2 managers ondersteunen. Je komt terecht in een omgeving waar veel gebeurt en geen dag is dan ook hetzelfde.

Samen met je collega secretaresse zorgen jullie voor optimale ondersteuning. Werkzaamheden waar jij de focus op zal hebben zijn :

 • Beheren van de agenda’s en mailboxen;
 • Organiseren van bijeenkomsten;
 • Voorbereiden en notuleren van vergaderingen;
 • Correspondentie;
 • Administratieve werkzaamheden.
 • Functie-eisen

  Met veel inspiratie en een flinke dosis daadkracht verzet je bergen werk en schep je orde in de chaos. Als je ons kantoor binnenloopt waait er een frisse wind met een positieve vibe.

  Je bent een echte verbinder en legt snel en makkelijk contact met collega’s en externen. Om deze functie optimaal uit te kunnen voeren breng je enige jaren secretariële werkervaring mee.

  Arbeidsvoorwaarden

  In deze functie word je uitgedaagd om je talenten optimaal in te zetten en je te blijven ontwikkelen. Je ontvangt een contract via Secretary Plus.

  De functie is tijdelijk van aard voor in eerste instantie 3 maanden. Het is zowel mogelijk om deze functie parttime (24 uur) als fulltime (36 uur) in te vullen.

  Het salaris varieert van € 2300,- tot € 3500,- op fulltime basis, inschaling is afhankelijk van jouw ervaring. Vanuit deze opdracht bestaat de mogelijkheid tot een (vast) contract binnen het Direct Team of Plus Team van Secretary Plus.

  Dit betekent dat jij meer van deze uitdagende opdrachten zal vervullen bij diverse organisaties. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden?

  Je kunt contact opnemen met Secretary Plus via 050- 588 73 40.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier