Servicedesk Medewerker - Groningen
Brunel
Groningen, NL
4 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Glitches, hiccups, bugs : een ramp voor de een, een kans voor jou. Want als het aan jou ligt, kunnen alle eindgebruikers gewoon hun werk doen, zonder gehinderd te worden door IT-issues.

En als dat toch een keer gebeurt? Dan houd jij het hoofd koel en zorg je ervoor dat alles in no-time is gefixt. Hier werk van maken bij diverse interessante opdrachtgevers in het Noorden? Solliciteer vandaag.

Over deze functie

Bij welke opdrachtgever(s) je via Brunel ook aan de slag gaat, de servicedesk kent never a dull moment’. Samen met je teamleden verwerk je dagelijks de meest uiteenlopende ICT-vragen : hoe snel die bepaalde storing verholpen kan worden, wat er mis is met de portal en ga zo maar door.

Meestal heb je wel een pasklare oplossing voor de diverse issues. Er zijn tenslotte maar weinig IT-problemen die je niet al eerder voorbij hebt zien komen.

En kom je toch ergens niet helemaal uit? Dan maak je een ticket aan, en zoek je het tot op de bodem uit. Of je bespreekt het met collega’s.

Samen weten jullie immers meer dan alleen!

Naast het fixen en verhelpen van IT-gerelateerde problemen en storingen, denk je ook mee over oplossingen voor terugkerende vragen.

Zodat ook (toekomstige) IT-collega’s kunnen teruggrijpen op een handige backlog. Deelnemen aan diverse projecten is trouwens dé manier om te laten zien wat je nog meer in huis hebt, mocht je willen doorgroeien.

Dus heb je ambities op het IT-vlak? Wij horen het graag!

Over jou

Dat je op de hoogte bent van de ins, outs en updates van IT, dat nemen we zonder meer aan. Herken je jezelf ook in het onderstaande?*

 • Je hebt een ICT-gerelateerde opleiding afgerond op mbo 4-niveau
 • Je hebt al enige stage- of werkervaring opgedaan als Servicedesker
 • Je beschikt over een klantgerichte instelling
 • Je vindt het leuk om je verder te ontwikkelen binnen het IT-vakgebied
 • Dan zetten wij de koffie vast klaar voor ons kennismakingsgesprek!
 • Wat wij bieden

  Je gaat aan de slag bij een of meerdere opdrachtgevers op locatie, maar je komt bij ons in dienst! Dat betekent :

 • Een fijn startsalaris dat ligt tussen € 1.750,- en € 2.220,-
 • Afhankelijk van jouw kennis- en ervaringsniveau)

 • De flexibiliteit van projectmatig werken met de zekerheid van een vast contract
 • Kansen om (extra) vakgerelateerde certificaten te behalen op onze kosten
 • Regelmatig uitnodigingen voor kennissessies, meet-ups en borrels
 • Korting op bioscoopkaartjes, festivals en je sportschoolabonnement
 • Over ons

  Inmiddels is het al ruim veertig jaar geleden dat wij voor het eerst de match maakten tussen professional en opdrachtgever.

  We zijn gestart in de Engineeringsbranche, maar we realiseerden ons al snel dat dit niet past bij onze visie. Wij vinden namelijk dat professionals en interessante organisaties het verdienen om met elkaar samen te werken, in welke sector ze ook actief zijn.

  Daarom opereren wij inmiddels ook in diverse andere vakgebieden, waaronder Marketing & Communicatie, Legal, Finance & Risk en HR.

  En IT natuurlijk. Want als er één sector is die continu in beweging is, dan is het wel IT. En dat biedt volop kansen. Je kans grijpen als Servicedeskmedewerker? Make IT happen!

  Functie-eisen :

  Dat je op de hoogte bent van de ins, outs en updates van IT, dat nemen we zonder meer aan. Herken je jezelf ook in het onderstaande?*

 • Je hebt een ICT-gerelateerde opleiding afgerond op mbo 4-niveau
 • Je hebt al enige stage- of werkervaring opgedaan als Servicedesker
 • Je beschikt over een klantgerichte instelling
 • Je vindt het leuk om je verder te ontwikkelen binnen het IT-vakgebied
 • Dan zetten wij de koffie vast klaar voor ons kennismakingsgesprek!
 • Bedrijfsomschrijving :

  Bij Brunel gaan we alleen voor het beste van het beste. Als jij een ervaren specialist bent met een bewezen track record, dan verwelkomen wij je heel graag in onze organisatie.

  Samen met jou gaan we op zoek naar de volgende stap in jouw carrière.Wij brengen interessante opdrachtgevers en talentvolle specialisten bij elkaar.

  De afgelopen 40 jaar hebben wij hierin een sterk en wereldwijd netwerk opgebouwd. Wij bieden je een grenzeloze dienstverlening met uitdagende kansen.

  Dit doen we binnen de vakgebieden Engineering, IT, Finance, Legal, Marketing & Communicatie en Sales. Ook internationaal zijn er volop mogelijkheden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier