Projectcoördinator elektrotechniek openbare verlichting
Heijmans
Veenendaal
1 dag geleden

Dit ga je doen

Jij stuurt een team van ongeveer een zevental werkvoorbereiders, projectondersteuners, en monteurs aan. Samen realiseren jullie het onderhoud van de openbare verlichting, inclusief alle bekabeling en voedingskasten.

Jij overlegt met opdrachtgevers, stelt prognoses en financiële rapportages op en onderhoudt het contact met de leveranciers en onderaannemers.

Ook het continu bewaken van de KPI’s, optimaliseren van processen, zoals de beheersystemen is een belangrijk onderdel van je job.

In totaal neem je ongeveer vijf interessante contracten onder je hoede. Gegarandeerd dat jouw functie dus dynamisch en afwisselend is.

Samen met de projectleider ben jij verantwoordelijk voor de planning en het budget, waarbij jij met name een belangrijke rol hebt in de voorbereiding en bewaking van de uit te voeren werkzaamheden.

Dit betekent overigens niet dat je de hele dag op kantoor zit. Regelmatig ben je op pad voor afspraken op een projectlocatie of bij de klant.

En dat kan overal in Noordoost-Nederland zijn : van Gelderland tot Friesland. Ga jij deze uitdaging aan?

Nieuwsgierig naar je toekomstige collega’s? Loop eens met ze mee!

Wat je van ons mag verwachten

 • Een vast contract.
 • Een prettige werksfeer : als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren.
 • Een warm welkom : je krijgt letterlijk een Heijmans-welkomstpakket. Tijdens twee introductiedagen maak je uitgebreid kennis met ons bedrijf, daarna volg je drie maanden een inwerktraject.
 • Veel groeimogelijkheden, onder meer via onze eigen Heijmans Academie en via praktijkgerichte trainingen, gegeven door je eigen professionele collega’s.
 • Goede balans tussen werk en privé.
 • Een smartphone, laptop en auto van de zaak. Of een mobiliteitsbudget in plaats van een auto.
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao metaal en techniek
 • Dit ben jij

  Je bent een fijne gesprekspartner, zowel voor de klant als je team. Als leidinggevende luister je goed naar wat je medewerkers te vertellen hebben en denk je in oplossingen.

  Je bent niet bang om knopen door te hakken en kunt snel beslissen als dat nodig is. Jij houdt namelijk van aanpakken. Verder heb je :

 • Hbo-niveau werk & denkniveau.
 • Een achtergrond in elektrotechniek.
 • Ervaring met het aansturen van een team.
 • Genoeg technische kennis van openbare verlichting om hierover met je team en de klant te kunnen sparren.
 • Jouw team

  Jij gaat aan de slag voor de afdeling Service en Onderhoud in Veenendaal. Een fijne club die bestaat uit een team dat alle contracten op het gebied van openbare verlichting beheert en een team dat verantwoordelijk is voor het dynamisch verkeersmanagement.

  Hoewel jij voor het eerste team werkt, zijn jullie wel samen één. Er heerst een open, informele sfeer op de afdeling. We durven tegen elkaar te zeggen wat goed gaat én wat beter kan en we staan altijd voor elkaar klaar.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier