Magazijnmedewerker werkplaats
Erick Personeelsdiensten
Twello
1 uur geleden

Magazijnmedewerker werkplaats

Omschrijving

Heb jij ervaring in het magazijn en ben je technisch ingesteld? Werk je geordend en ben je een echte aanpakker? Lees dan snel verder want dan zoeken wij jou!

Waar ga je aan de slag als Magazijnmedewerker werkplaats?

Je gaat aan de slag bij een technisch familiebedrijf dat gespecialiseerd is in machinebouw. Zij zijn gespecialiseerd in engineering, besturing, fabricage en onderhoud van speciale machines voor uiteenlopende industrieën.

Als Technisch Magazijnmedewerker kom je te werken met 130 enthousiaste collega's die samen werken aan de realisatie van speciaal machines.

Wat ga je doen als Magazijnmedewerker werkplaats?

Bij onze opdrachtgever worden jaarlijks duizenden onderdelen naar hun klanten getransporteerd om ervoor te zorgen dat ze tijdig voorzien zijn van machines en de benodigde machineonderdelen.

Om de klanten optimaal te blijven bedienen is onze opdrachtgever op zoek naar een technisch magazijnmedewerker.

Als Magazijnmedewerker werkplaats ben je verantwoordelijk voor het verwerken en gereedmaken van machineonderdelen en bijbehorende materialen.

Jij zorgt ervoor dat deze onderdelen ingepakt en verzendklaar staan. Jouw basiswerkplek is het magazijn van de montage afdeling.

Samen met jouw collega's van de afdeling montage let je op de kwaliteit en zorg je ervoor dat de onderdelen correct en volledig worden klaargezet.

Dat doe je volgens de opgestelde (veiligheid)voorschriften. Vind je het ook leuk om af en toe te helpen met sleutelen? Als jouw werk klaar is in het magazijn mag jij je collega's op de montage afdeling altijd een handje helpen.

Jouw taken :

 • Controleren van (kwaliteit van) voorraden;
 • Afstemmen van de voorraad met jouw leidinggevende;
 • Bestellen nieuwe voorraad in samenwerking met jouw collega's van de afdeling inkoop via het ERP systeem;
 • Beheren van de voorraad;
 • Verwerken van verzendlijsten uit het ERP systeem;
 • Distribueren : inpakken en verzendklaar maken van orders;
 • Eigen werkprocessen en werkprocessen binnen de organisatie optimaliseren;
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier