E&I Technician
Yourprofessionals
Amsterdam, NL
4 dagen geleden
source : JobBoost.io

Wil jij stappen maken in je techniek carrière en kan jij analytisch naar storingen en naar het probleem achter het probleem om zaken blijvend op te lossen?

Wil jij je gaan verdiepen het schrijven onderhoudsplannen en uitgroeien tot E&I Technician? Bij Your Engineering & Technical Services kun je direct starten met het maken van stappen in je carrière! Wij bieden techneuten de mogelijkheid om te starten met een opleidingstraject in E&I , waardoor jij je in vier stappen E&I Technician mag noemen.

Heb jij een afgeronde MBO 3 of 4 Elektrotechniek of Mechatronica en wil jij je verder ontwikkelen? Begin dan aan ons E&I Traject!

Organisatie-en afdelingomschrijving

Kiezen voor Your Engineering & Technical Services betekend een boost voor je carrière. Je krijgt de mogelijkheid om direct te starten met ontwikkelen en gaat theorie combineren met stabiele praktijkopdrachten, zo waarborgen wij dat je ook echt de werkzaamheden uitvoert die bij de functie horen.

Ook doen we carrière coaching, zodat je je ook op persoonlijk vlak ontwikkeld.

Your Engineering & Technical Services bestaat uit een team van 4 man die zich inzet voor de medewerkers. Daarnaast organiseren we regelmatig teamuitjes, gezamenlijke trainingen en borrels.

Functieomschrijving

Fase 1 : Storing technicus elektro

Je start je eerste opdracht als storing en onderhoudsmonteur binnen de procestechniek. Je krijgt een stabiele opdracht van een a twee jaar, zodat je de stabiliteit hebt om daarnaast ook aan de slag te gaan met je opleidingen.

Je start met elektrisch schakelen en gaat daarna aan de slag met storing technicus elektro, dit zodat je precies weet hoe een producerende omgeving werkt en je je snel binnen een nieuwe omgeving kan redden.

Fase 2 : Industriële automatisering

In deze fase ga je aan de slag met de cursussen Industriële automatisering en meet en regeltechniek. Deze opleidingen dragen er aan bij zodat jij weet hoe je binnen een proces technische omgeving weet hoe je bijvoorbeeld met druk en flowmetingen om moet gaan.

Dit is een grote stap in de richting van de rol E&I Technician. De theoretische kennis ga je ook in de praktijk brengen tijdens je werk.

Fase 3 : PLC besturingen

Ook het programmeren is een onderdeel van de werkzaamheden van de E&I technician. Daarom ga je in fase 3 aan de slag met de basis van het programmeren en je hier verder ontwikkelen.

Ook hier krijg je tijdens je werkzaamheden om de theorie in de praktijk te brengen.

Fase 4 : Regelsystemen

E&I Technician! Als laatste training in jouw E&I Traject ga je aan de slag met regelsystemen die binnen de procestechniek gebruikt worden.

Als je deze cursus hebt afgerond ben je volwaardig E&I Technician en hoor je bij de Elite elektromonteurs.

Profiel

 • Een afgeronde Elektrotechniek of Mechatronica opleiding op niveau MBO 3 of 4
 • Enkele jaren ervaring, maar wilt je nu gaan ontwikkelen tot E&I Technician. Denk aan ervaring als : Technische dienst, Onderhoudsmonteur, Machinebouwer, Servicemonteur, Monteur WTB, Assemblagemonteur of Constructie bankwerker
 • Een leergierige persoonlijkheid. Als toekomstig E&I Technician binnen dit traject ben je leergierig en heb je een passie voor elektrotechniek & software.
 • Je kan problemen blijvend oplossen en analytisch naar zaken kijken. Daarbij hecht jij veel waarde aan doorgroei en ontwikkelen.

 • Knowledge of the Dutch language is requiered! Helaas kunnen wij dit traject alleen in het Nederlands faciliteren, dus deze taal moet goed worden beheerst
 • Aanbod

 • Uitstekend salaris op basis van jouw opleiding en ervaring
 • Ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden, bij elke fase horen opleidingen en / of cursussen
 • Mogelijkheid tot een leaseauto wanneer je deze nodig hebt voor een opdracht
 • Carrière coaching door ervaren HR Officers die zelf gek zijn op techniek
 • Engineering Community : word onderdeel van onze Kennis Community en krijg ondersteuning van andere techneuten bij vraagstukken
 • Ben jij klaar voor dit traject? Solliciteer dan nu met je cv! Vragen over dit traject of over een van onze andere trajecten?

  Neem dan contact op met Timo Kars via t.kars yourp.nl of 0610269712.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier