Medewerker technische dienst elektrotechnisch
Connetix Nederland
Schiedam, NL
3 dagen geleden
source : Joof.nl

Professionaliteit, kwaliteit en proactief. Passendeze woorden bij jou en wil je aan de slag als Werkvoorbereider?Reageer dan direct! De organisatie is de marktleider in industriëlegassen en gasmengsels.

Als technologieleider hebben ze de taak omde lat constant hoger te leggen. Hierin wordt de organisatiegestuurd vanuit een sterk ondernemerschap en werken ze gestaag aanhoogwaardige producten en innovatieve processen.

De organisatie iseen zeer bekende toeleverancier voor vrijwel alle sectoren te wetende metaal, chemische- en voedingsmiddelenindustrie.

Vanwegeaantoonbare kwaliteit en betrouwbaarheid is de organisatie aljarenlang een onmisbare kracht binnen de ; Het is een openorganisatie en de communicatielijnen zijn kort.

Er heerst een fijnewerksfeer en je kan je blijven ontwikkelen. Je kan doorgroeienbinnen de organisatie en jij bepaalt je eigen groei binnen deorganisatie.

Het is een gezonde organisatie en wegens sterke groei,zijn ze op zoek naar nieuwe collega's. Functiebeschrijving AlsWerkvoorbereider heb je te maken met veel afwisseling endiversiteit binnen je functie.

Als Werkvoorbereider zal jeprojecten gaan voorbereiden en uitwerken van werkzaamheden metbetrekking tot het plaatsen van apparatuur en installaties.

Jijzorgt ervoor dat de projecten en werkzaamheden tijdig en efficiëntworden kunnen worden uitgevoerd binnen de afgesproken tijdspad.

 • Jouw takenpakket bestaat verder onder andere uit : verzamelen enbestuderen van technische documentatie; contact onderhouden metleveranciers en bestellingen doen van onderdelen / materialen;
 • instructies overdragen aan medewerkers over de uit te voerenwerkzaamheden; goede samenwerking / afstemming met projectleiders inde uitvoering van standaardprojecten;
 • uitwerken van voorstellenalternatieve oplossingen inzake de uitvoering; bewaken vanbesteld / gereserveerd materiaal, alsmede de ingehuurde dienstentijdig beschikbaar zijn;
 • opstellen van diverse rapportages enaanmaken van facturen in SAP. Functie-eisen Voor de functie alsWerkvoorbereider voldoet de kandidaat in ieder geval aan hetvolgende : afgeronde MBO-opleiding richtingElektrotechniek / Werktuigbouwkunde of gelijkwaardig;
 • je hebt kennisvan PLC-besturing; je hebt een goede beheersing van de Nederlandseen Engelse taal; je bent zelfstandig, initiatiefrijk enprobleemoplossend.

  Mocht je niet helemaal voldoen aan debovengestelde eisen, maar denk je dit wel te kunnen, neem danalsnog contact op en kunnen we de opties met elkaar bespreken.

  Arbeidsvoorwaarden Jij komt te werken in een organisatie waarinkwaliteit hoog in het vaandel staat. Verder heerst er hier eenfijne werksfeer en willen zij investeren in haar medewerkers.

 • Erheerst hier een no nonsense mentaliteit en verwachten ze dat je jewerkzaamheden verder goed uitvoert. Dit is het aanbod : Eenuitstekend salaris (afhankelijk van ervaring);
 • je krijgt 25vakantiedagen; je krijgt reiskostenvergoeding; 8% vakantietoeslag;je krijgt een pensioenregeling; een opleidingsbudget;
 • je hebtdoorgroeimogelijkheden; uitzicht op een vaste aanstelling. Pas jijin dit plaatje? Dan ontvangen we graag je CV en motivatie! Voormeer informatie, neem gerust contact met me op door te bellen naar088-5062224 of stuur een WhatsApp bericht naar06-82913916.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier