Wijkverpleegkundige met Rol Casemanager Dementie
Icare Verpleging & Verzorging
West Drenthe, NL
1 dag geleden

Wijkverpleegkundige met Rol Casemanager Dementie

Vanwege een toenemend aantal cliënten, dat ondersteuning nodig heeft van een casemanager dementie zijn wij op zoek naar een collega die de rol van casemanager dementie in IJsselmuiden (gemeente Kampen) op zich wil nemen.

Wij bieden je een functie aan voor minimaal 24 uur, verdeeld over 3 dagen in de week, meer is bespreekbaar.

Als casemanager dementie werk je, vanuit de functie van wijkverpleegkundige, binnen het team van acht casemanagers voor rayon IJssel Zwartewater West Drenthe.

Uiteraard werk je vanuit de visie van Icare.

Je houdt je bezig met het coördineren van de zorg en het begeleiden van de cliënt met dementie en zijn / haar omgeving, met als doel dat cliënten met dementie zo lang mogelijk thuis kunnen wonen met behoud van kwaliteit van leven.

Dit realiseer je onder andere door : het in kaart brengen van de zorgvraag, het geven van voorlichting over het ziektebeeld en het omgaan met gedragsverandering, het bieden van emotionele steun en de mogelijkheden in zorg en welzijn te bespreken.

Je bent betrokken bij vroege signalering en begeleidt de cliënt tot opname of overlijden. ACP is een leidraad in je werk.

Ook werk jij veel samen met de ketenpartners in de zorg voor de cliënt en zijn of haar naasten. Je hebt een actieve rol bij het goed op de kaart zetten van Icare v.w.b. het casemanagement.

Je organiseert en onderhoudt contacten met onder meer de intra- en extramurale zorg en welzijn aanbieders, maatschappelijk werk, de gemeente, CIZ, huisartsen, GGZ, SOG en Zorgconsulenten.

Belangrijk in deze samenwerking is dat het van beide kanten klikt.

Jij beschikt over de volgende kwaliteiten en vaardigheden :

 • Ervaring en affiniteit met mensen met dementie en hun naasten / mantelzorgers.
 • Oog hebben voor kwaliteit van leven van de cliënt en hun belang voorop stellen
 • Ondernemend en innovatief van aard.
 • Goed op de hoogte van de wet en regelgeving en passende zorg. Dit pas je toe in je werk en gebruikt motiverende gespreksvoering waar nodig.
 • Graag zelfstandig willen werken en een flexibele houding hebben.
 • Sterke communicatieve vaardigheden in woord & geschrift.
 • Goed kunt samenwerken met collega’s en ketenpartners.
 • Goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en ervaringen delen met collega’s.
 • Eisen :

 • Je beschikt over een HBO verpleegkunde diploma en bent werkzaam als wijkverpleegkundige binnen rayon IJssel-Zwartewater
 • Jij beschikt over het diploma Casemanagement (Cursus casemanagement Dementie)
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B en je hebt een auto ter beschikking.
 • Solliciteer via de button Solliciteer op deze website.

  Wil je meer informatie over deze functie neem dan contact op met Monique Nouwen (06-22957746) of Willy Vos (06-20548978).

  Wil je meer weten over het sollicitatieproces ? Neem contact op met Recruitmentpunt Icare via servicepuntzuid icare.nl of (0522) 27 36 35.

  Deel in jouw netwerk Nummer : 5684 Deadline : 02-11-2021, 18 : 59 Locatie : Rayon IJssel-Zwartewater en West Drenthe Functiegroep : Verpleegkundig Dienstverband : Bepaalde tijd met kans op vast Opleidingsniveau : HBO Salarisniveau : FWG 50 max.

  € 3.818,87 Uren per week : 24

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier