C# developer gezocht, inhouse functie (C#, Winforms, Webforms, Service Bus, Azure), Rotterdam
Blaak Selectie for .NET
Rotterdam, NL
5 dagen geleden
source : Joof.nl

Je bent C# developer en op zoek naar een nieuwe baan? Het liefst in de regio Rotterdam? Binnen een sterk bedrijf dat zich al een aantal decennia heeft bewezen?

En bij voorkeur een bedrijf met een platte organisatie, directe lijnen en informele sfeer? Mogelijk dat deze baan dan iets voor jou is.

Voor een Rotterdams software bedrijf ben ik namelijk op zoek naar een medior of senior C# developer. Het bedrijf richt zich op automatiseringssoftware voor met name het MKB.

Hiervoor hebben ze een standaardproduct ontwikkeld dat continu doorontwikkeld wordt en inmiddels duizenden gebruikers kent over tientallen branches.

 • Door zich te focussen op één product en dit constant door te ontwikkelen behoren ze inmiddels tot de top van Nederland voor automatiseringssoftware binnen het ;
 • Ondanks dat het om één systeem gaat biedt dit systeem meer dan voldoende uitdaging, complexiteit en afwisseling. Binnen een team van 12 ontwikkelaars zul je vooral bezig zijn met het verder ontwikkelen en uitbreiden van de bestaande software.

  Technieken waar ze gebruik van maken zijn C#, Winforms, Webforms, Service Bus, Azure en SQL Server. Je komt te werken binnen een aangename omgeving.

  Het pand en de inrichting zien er modern uit. De locatie waar je komt te werken bestaat uit één afdeling met meerdere ruimtes waarin de verschillende disciplines van de organisatie zitten.

  Deze ruimtes zijn afgesloten met glazen wanden. Hierdoor kun je in alle rust werken maar doordat je je collega s ziet zitten heb je toch een directe binding met de rest van het bedrijf.

  Het bedrijf is niet al te groot en bestaat uit ca. 40 mensen. Dit zorgt voor een familiair gevoel. De organisatie is plat met directe lijnen en er heerst een informele sfeer.

  Iedere maand wordt er op ongedwongen wijze een bedrijfsborrel of uitje georganiseerd. Daarnaast wordt er op een leuke en gezellig manier altijd even bij stil gestaan wanneer het bedrijf weer een succes geboekt heeft.

  Buiten het feit dat ze op zoek zijn naar een goede programmeur is het daarom ook van belang dat je als ontwikkelaar enigszins waarde hecht aan sociaal contact met je collega's.

  Tenslotte vinden ze het belangrijk dat ze als team opereren en samen de software naar een telkens hoger niveau tillen. Verder vinden ze het erg belangrijk dat je als ontwikkelaar mee durft te denken en je ideeën ook uitdraagt.

 • In veel gevallen zal je namelijk tevens een stukje architectuur op je moeten nemen waarbij, samen met de feedback van de klant en je collega’s, het uiteindelijke ontwerp bepaalt ;
 • Klinkt dit interessant? Reageer dan direct met je ge-update CV naar of bel ons op het nummer 010 - 737 12 60 voor meer informatie.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier