Elektromonteur Zonnepanelen
Aditech
Roosendaal, Noord-Brabant
3 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Wat jij graag doet als Elektromonteur Zonnepanelen, met een goed salaris en toekomstperspectief. Dat hebben we voor je in Roosendaal!

Samen met toffe collega’s maak jij Roosendaal elke dag een stukje schoner. Als Elektromonteur Zonnepanelen ben jij verantwoordelijk voor de bekabeling, aansluiting van zonnepanelen, de omvormers en de groepenkast.

Je collega’s regelen het dakwerk. Jij regelt de elektrotechnische werkzaamheden.

In de baan als elektromonteur zonnepanelen bieden wij je volop werk de komende jaren. Afwisselend werk en verantwoordelijkheid vind je prettig.

Je installeert zonnepanelen en zonne-energie installaties in zowel bestaande woningen, bij nieuwbouw en als projecten op bedrijfslocaties.

Bekabeling, strings, serie- of parallelle schakelingen, power optimizers, omvormers en de groepenkast aansluitingen is bekend voor jou.

Na aansluiten meet je alles goed door. Zo weet je dat alles keurig werkt.

Heb je wel elektrotechnische kennis maar nog niet opgeleid voor omvormers en groepenkasten? En zou je dit certificaat wel graag willen halen?

Aditech biedt je dan opleidingsmogelijkheden. Zo kan jij doorgroeien tot volwaardig elektromonteur zonnepanelen.

Wij zijn Aditech, al 25 jaar bezig om vakmensen op de mooi werkplekken in de elektrotechniek te plaatsen. Werk in vaste dienst in het Aditech team of kies voor flexibele opdrachten, het kan allebei.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier