Belader / Vuilnisman op de afvalwagen
Olympia
Roosendaal, NL
5 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

Over Renewi, onze opdrachtgever :

We richten ons op het verkrijgen van waarde uit afval. Wij streven ernaar het meest toonaangevende waste-to-productbedrijf te zijn door bij te dragen aan een duurzame samenleving voor onze belangrijkste stakeholders : klanten, medewerkers, lokale gemeenschappen en onze aandeelhouders.

Wat bedoelen we met waste-to-product? Bij Renewi richten we ons exclusief op het verkrijgen van waarde uit afval in plaats van het verbranden of storten van afval.

Van de 14 miljoen ton afval die we jaarlijks verwerken, wordt 89% gerecycled of gebruikt voor energieherwinning. Daarop willen we verder bouwen.

Wij geloven dat onze unieke aanpak van waste-to-product aansluit bij sociale en regelgevende ontwikkelingen. De aanpak biedt tevens de meest kapitaal-efficiënte oplossing voor een effectief recycling- en afvalbeheer.

Afval is een manier van denken, een kans. Wanneer we iemands afval ophalen geven we het een nieuw leven. Voor onze klanten verwerken we een breed scala van afgedankte materialen in bruikbare producten en grondstoffen, zoals gerecycled papier, metaal, plastic, glas, houtsnippers, compost, energie, brandstof en andere producten.

In dit proces beschermen we de wereld tegen vervuiling, behouden we de eindige bronnen en stellen onze klanten in staat om de duurzaamheidsdoelstellingen te behalen.

Met onze diepgewortelde internationale expertise bieden we hen ook een uitgebreid productassortiment, gecombineerd met lokale service en aandacht.

Boven alles is ons team betrokken en bevlogen over onze missie : Waste no more!

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever in de regio Roosendaal, een organisatie in afvalverwerking zijn wij per direct op zoek naar beladers, vuilnismannen en vrouwen die samen met de chauffeur op pad gaan.

Wanneer je start in deze baan is dat op basis van een tijdelijk dienstverband. Je gaat via een achterlader de containers lossen en ook het mors vuil wordt door jou keurig opgeruimd.

Je start in de ochtend tussen 07.00 uur en 07.30 uur. Eerst in de kantine koffie en praatje met je collega's en dan start je jouw dag.

Je gaat samen met de chauffeur verschillende routes rijden en de containers lossen. Ook ben je het directe aanspreekpunt voor de burgers.

Onderstaande jouw werkzaamheden :

 • Op een veilige wijze de reiniging en inzamelingswerkzaamheden uitvoeren;
 • Vanuit de achterzijde de containers lossen;
 • Containers correct terugplaatsen;
 • Mors vuil opruimen;
 • Bedienen, schoonhouden van de inzamelingsvoertuigen(afvalwagen);
 • Je bent het aanspreekpunt voor de burgers en staat hen te woord.
 • Functie-eisen

  Wat verwachten wij van jou wanneer je start als belader, vuilnisman of vrouw?

 • Je komt je afspraken na en je bent op tijd op jouw werk;
 • Je beheerst de Nederlandse taal;
 • Op een veilige wijze de inzameling werkzaamheden uitvoeren;
 • Het opruimen van mors vuil opruimen;
 • Het bedienen en schoonhouden van het afvalinzamelingsvoertuig;
 • Fysiek in orde.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Je kunt per direct starten. Dit is een fulltime baan (fulltime betekent tussen de 32- en 38 uur per week). Een baan voor een langere periode.

  Jouw bruto uurloon bedraagt € 11.08 bruto per uur, dit is inclusief adv vergoeding. Ook reiskosten worden vergoed.

  Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan.

  We maken graag kennis met je.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier