Content Marketeer
voortman steel group
Rijssen, NL
6 dagen geleden

WELKOM IN ONS TEAM

Zijn jouw teksten de verbindende schakel tussen de behoeften van onze klant en onze oplossingen? Weet jij onze doelgroepen te overtuigen van de betrouwbaarheid van ons merk?

Dan zijn wij als afdeling marketing van Voortman Steel Machinery op zoek naar jou. Om onze groeiambitie waar te maken, werken we continu aan het verbeteren van onze online vindbaarheid door onze (potentiële) klanten op het juiste moment de juiste content aan te bieden.

Als Content Marketeer verdiep je je in onze doelgroepen en maak je de vertaalslag naar de boodschap en de communicatiemiddelen en -kanalen.

Jij beschrijft welke oplossingen wij aanbieden en welke mogelijkheden deze bieden voor onze doelgroepen. Je creëert relevante en vooral vernieuwende content, die inspeelt op de beleving van onze doelgroepen en zorgt voor herkenning.

Hiervoor werk je nauw samen met je collega's van marketing, verkoop en productmanagement. Binnen onze organisatie weet jij de juiste verbindingen te leggen om informatie te verzamelen.

De lijnen zijn kort en dat helpt jou om altijd op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in ons productaanbod en in de branche.

Met jouw pakkende verhalen draag je bij aan de zichtbaarheid en professionalisering van het merk Voortman.

WAT GA JE DOEN?

 • Je zorgt voor een constante publicatiestroom van content (testimonials, persberichten, kennisartikelen, nieuwsbrieven, brochures, etc.
 • Hiervoor beheer je je eigen redactionele contentkalender.

 • Je schrijft pakkende teksten, zowel in het Nederlands als in het Engels, die de lezer aanzetten om tot actie over te gaan.
 • De benodigde input haal je proactief op bij collega’s van onder andere sales en product management en bij onze internationale klanten.
 • Je werkt nauw samen met onze Visual Designers om samen het verhaal goed neer te zetten.
 • Je verspreidt de content op alle interne en externe kanalen (in samenwerking met je collega's).
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier