Service- en onderhoudsmonteurs
Klein Poelhuis
Hengelo
6 dagen geleden

Houd jij de elektrotechnische en werktuigkundige installaties van onze klanten draaiende? Geen dag is hetzelfde, kun jij snel schakelen en zorg jij ervoor dat de diverse storingen snel worden opgelost? Lees dan snel verder!

Over KP :

Klein Poelhuis biedt totaaloplossingen in de installatietechniek. We zijn een innovatief bedrijf dat volop in ontwikkeling is.

We werken voor veel vaste- en nieuwe klanten binnen de sectoren : utiliteit, woningbouw en industrie. Dat maakt het werk afwisselend.

Onze grote kracht schuilt in het creëren en realiseren van innovatieve, energiebewuste concepten met optimaal comfort. De sfeer is top! We werken in een jong team van echte vakmensen die hart hebben voor het vak en hart voor de zaak.

Daarnaast is er ook ruimte voor humor en gezelligheid.

Functieprofiel :

Als rasechte Service- en onderhoudsmonteur ben jij een onmisbare schakel binnen één van onze teams. Jij zorgt ervoor dat de installaties van onze klanten operationeel blijven.

Voor diverse panden, voornamelijk kantoorpanden, draag jij bij aan optimaal functionerende elektrotechnische en werktuigkundige installaties.

Om dit doel na te kunnen streven zijn wij op zoek naar aanvullingen voor ons gezellige team. Voor werkzaamheden bij verschillende mooie opdrachtgevers in de regio zoeken we zelfstandige Service- en onderhoudsmonteurs.

Past deze uitdaging bij jou? Kom werken bij het leukste installatiebedrijf van Nederland!

Wat vragen wij?

Afgeronde opleiding in de installatietechniek

Ervaring in de installatiebranche

Goede communicatieve vaardigheden

Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken

Wat bieden wij jou?

Leuk en afwisselend werk

Een fijne werksfeer in een gezellig en jong team

Volop ontwikkelmogelijkheden

Goede arbeidsvoorwaarden

Een passend salaris, afgestemd op jouw ervaring en opleidingsniveau

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier