Team Lead C# -solliciteer nu
Coolblue
Rotterdam, Netherlands
6 dagen geleden
source : Jobg8

Als Technical Team Lead C# ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en begeleiden van een team dat uitblinkt in het leveren van hoogwaardige, efficiënte software.

Als Technical Team Lead C# ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en begeleiden van een team dat uitblinkt in het leveren van hoogwaardige, efficiënte software.

Hoe word ik Team lead C# bij Coolblue? Als Tech Lead zorg je voor een glimlach op het gezicht van onze klanten door geweldige software af te leveren en een effectief team op te bouwen.

Tevens ondersteun je teamleden bij het afbakenen van hun doelen en met de aanpak om ze te behalen. Ook Team Lead C# worden bij Coolblue?

Else legt je uit hoe je dat doet. Dit vind je leuk om te doen, Evalueren van code, promoten van de beste praktijken en het onderhouden van een hoog niveau van vakmanschap en een pragmatische cultuur.

Coachen van je teamleden en het geven van continu feedback om hen te helpen elke dag een beetje beter te worden. Aanwezig zijn op de voorgrond en het goede voorbeeld geven aan je teamleden.

Problemen oplossen door geaccepteerde best practices en principles te gebruiken zoals TDD / BDD, SOLID en design patterns.

Hier herken jij jezelf in, Je hebt meer dan 7 jaar ervaring als C# developer. Je hebt ervaring met Web API of MVC in.NET Core.

Je hebt ervaring met verschillende types data stores zoals Oracle, of Dynamo / Cosmos. Je hebt ervaring met het voeren van feedbackgesprekken en het motiveren van collega's.

Je werkt als van nature volgens Scrum / Agile. Je krijgt bonuspunten als je ervaring hebt met front end development en REACT.

NET Core, ASP.NET Web API, Javascript, HTML5 and CSS. Je hebt ervaring met Git and (Github). Dit zoek jij verder in een baan, Geld.

Met meer dan 30 trainingen in onze eigen Studiefabriek kun je elke dag een beetje beter worden. Korting op alle spullen die we verkopen.

25 vakantiedagen. Als je belooft dat je terugkomt. Reiskostenvergoeding en pensioenregeling. Ongekend goede werksfeer. Met versbereide happen, maandelijkse borrels, legendarische Coolblue-feesten, de leukste teamactiviteiten en een informele, speelse afdeling.

Een kantoor waar je foto's van wilt maken op een toplocatie. Vanaf Rotterdam Centraal is het 3 keer vallen voor je er bent.

Oké, het is 2 minuten lopen. Een platte organisatie in de breedste zin van het woord. Zo kun je gewoon een biertje drinken met de baas.

Een baan bij één van de snelst groeiende bedrijven van de Benelux.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier