Wasserijmedewerker
Olympia
ALPHEN AAN DEN RIJN, NL
4 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Als wasserijmedewerker kun je op diverse werkplekken terecht komen. De werkzaamheden bestaan uit het sorteren, ophangen, inpakken, scannen en opvouwen van wasgoed en wasgoed op strijkrollen plaatsen.

Wanneer je wat langer in dienst bent rouleren de werkzaamheden steeds meer. Je werkt op verschillende afdelingen, zelfstandig en toch in een team!

Arbeidsvoorwaarden

Bij deze baan heb je uitzicht op eventueel vast dienstverband. Daarnaast kom je terecht in een enthousiast team medewerkers die er net als jij helemaal voor gaan!

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan.

We maken graag kennis met je.

Vaardigheden

 • Wij zoeken kandidaten die de Nederlandse taal goed beheersen in woord en geschrift, flexibel zijn, in hoog tempo kunnen werken, kunnen omgaan met pc'
 • s, en nauwkeurig zijn. Verder kom je uit Alphen aan den Rijn of directe omgeving.

  Dit werk is ideaal voor mensen met schoolgaande kinderen, je mag zelf je tijden bepalen.

  In verband met het grote aantal reacties dat wij op dit moment op deze vacature ontvangen, kunnen wij helaas niet iedereen een persoonlijke reactie geven.

  Als u binnen 5 dagen niets van ons hoort, betekent dit dat u niet wordt uitgenodigd voor de vervolgprocedure.

  Over de werkgever

  Onze opdrachtgever is een wasserij voor persoonsgebonden goed. De kleding die voort komt uit bejaardenhuizen en verzorgingshuizen.

  Ook doen ze een stukje linnengoed.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier