Senior specialist hypotheekwaardering
a.s.r
Utrecht
6 dagen geleden

Dit ga je doen als Senior specialist hypotheekwaardering

De hypotheekwaardering van a.s.r. naar een hoger niveau tillen

 • De risico’s in de portefeuille in kaart brengen
 • De parameters in de waardering analyseren en onderbouwen

 • Periodiek rapporteren over de hypotheekwaardering
 • Deze vacature is echt iets voor jou, want jij (hebt)

 • Een kwantitatieve achtergrond
 • Ruime ervaring met hypotheekwaarderingen
 • Modelleerkennis en ervaring (bij voorkeur C-Sharpe, Matlab, Python)

  Een onderzoekende geest en een ambitieuze instelling

  Hier ga je werken als Senior specialist hypotheekwaardering in Utrecht

  In het team Financial Risk Management Model Beheer (FRMMB), onderdeel van Group Balance Sheet Management, in een enthousiast team van 6 professionals.

  Samen zijn we verantwoordelijk voor onder andere de hypotheekwaardering, het in kaart brengen van marktrisico’s, het identificeren en implementeren van mogelijke (kapitaal)verbeteringen en het adviseren van de Raad van Bestuur aan de hand van analyses van grote datasets.

  In het team werken we enthousiast met het tijd- en plaats onafhankelijk werken. Zo houden we onszelf fris en scherp om de moeilijke vraagstukken het hoofd te bieden.

  Binnen het team is iedereen een specialist op zijn of haar vakgebied. Dat moet ook, want iedereen is in hoge mate verantwoordelijk voor zijn of haar eigen aandachtsgebied.

  Ook voor deze functie geldt dat jij in deze rol zelfstandig verantwoordelijk voor jouw eigen domein wordt.

  Dit bieden we je

 • tijd- en plaatsonafhankelijk werken
 • bruto € 4.850,- tot € 6.900,- op basis van 38 uur per week

  een uitstekend collectieve pensioenregeling en een vaste 13e maand

  een goed bereikbare werkplek in Utrecht in één van de duurzaamste kantoorpanden van Nederland

  faciliteiten zoals een restaurant, personeelsvereniging, fietsenmaker, uitgebreid aanbod vitaliteitsactiviteiten en gemaksdiensten

  Wie zijn wij?

  a.s.r. is de Nederlandse verzekeringsmaatschappij voor alle verzekeringen. Bij a.s.r. werken ongeveer 3600 medewerkers en met een omzet van bijna € 4 miljard in 2017 behoort a.

  s.r. tot de grootste verzekeraars van Nederland. Wij staan genoteerd aan Euronext Amsterdam en we zijn opgenomen in de AEX.

  Solliciteer op deze functie

  Enthousiast geworden? Reageer via de button solliciteer'. Neem bij vragen contact op met de manager Rutger Muurling of Harry Nieuwenhuis (recruiter) : 06-

  12942033 / h.nieuwenhuis asr.nl.

  Als je bij ons in dienst komt, vragen wij je om de eed of belofte af te leggen. Hiermee committeer je je aan onze gedragsregels.

  Medewerkers in de financiële sector zijn verplicht om een eed of belofte af te leggen.

  Als onderdeel van onze sollicitatieprocedure vragen wij je een online assessment te doen. Alle informatie hierover ontvang je van Harry.

  De functie waarop je solliciteert is binnen a.s.r. aangemerkt als insiderfunctie’. Insiders zijn medewerkers die beschikking (kunnen) hebben over voorwetenschap.

  Om de integriteit en goede reputatie van a.s.r. en haar medewerkers te waarborgen en te beschermen, vragen we insiders kennis te nemen van onze regeling omgang met koersgevoelige informatie en privétransacties in beleggingen en overeenkomstig te handelen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier