Functioneel beheerder – ruimtelijk domein
koen.
Kapelle
2 dagen geleden

Wat jij doet

Als functioneel beheerder ben jij verantwoordelijk voor de continuïteit en het optimaal functioneren van diverse kritische applicaties binnen de gemeente.

Jij biedt ondersteuning en uitleg aan gebruikers en je kan goed schakelen tussen verschillende niveaus binnen een gemeentelijke omgeving.

Het is voor jou een uitdaging om de applicaties van opdrachtgevers op een juiste manier te implementeren en verder te ontwikkelen in de gemeente.

Naast applicaties als zaaksystemen als Squit, Djuma, e-Suite, Exxellence, OneGov en dergelijke kom je bijvoorbeeld ook in aanraking met het digitaal stelsel Omgevingswet (DSO).

Op het gebied van gebruikersbeheer, gebruik van applicaties en wijzigingsbeheer voer jij diverse taken uit. Ook bied jij ondersteuning in het gebruik van applicaties en vertaal jij de informatiebehoefte naar correcte functionaliteiten.

Jij stelt functionele specificaties op en legt je focus op implementatieplannen. Je adviseert bij de verbetering van processen en maakt de vertaalslag naar systemen.

Dit doe je samen met de werknemers binnen de gemeente. Hier draag jij de verantwoording als schakelpunt tussen gemeente, ICT-afdeling en de leveranciers van IT-diensten.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier