Chauffeur Autolaadkraan (CE) - per direct Hoevelaken
Logistic Force
Hoevelaken, NL
17 uur geleden

Locatie : Hoevelaken / Opleidingsniveau : mbo,lbo / Type : Fulltimer

Voor een van onze opdrachtgevers in de regio Hoevelaken zijn wij op zoek naar een servicegerichte CE chauffeur. Deze opdrachtgever beschikt over mooie, uitgebreide vloot bestaande uit veel verschillende machines, materiaal en maatoplossingen voor haar klanten.

Uiteraard moeten deze machines, materialen en maatoplossingen netjes bij de klant afgeleverd worden. Dus ben jij graag op weg en heb jij een flexibele werkinstelling?

Wil jij graag rijden met een autolaadkraan? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen :

Vanuit het depot gelegen in Hoevelaken start jouw dienst. De opdrachtgever is in staat om voor ieder project, evenement of omlegging de passend oplossing te bieden om het verkeer om te leiden of bewust te maken van eventuele veranderingen.

Gezien de calamiteitenservice dien je in een straal van 20 km vanuit Hoevelaken woonachtig te zijn. Je krijgt een planning mee van van de materialen en oplossingen die op locatie geplaatst moeten worden.

Met vrachtwagen van de klant laad jij jouw materialen en machines en vertrek je richting jouw bestemming. Jouw dag wordt zo effectief mogelijk gepland dus het kan zijn dat je naast het afleveren ook materialen moet ophalen.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit het plaatsen en inwerking stellen van verschillende systemen. Denk hierbij aan Dynamische Rijstrook Informatie Systemen en Botsabsorbers etc.

Jij bent de verbindende factor tussen het bedrijf en de klant.

Wat vragen wij :

 • Je bent in het bezit van rijbewijs CE inclusief Code 95
 • Je hebt een sterke affiniteit met machines en techniek door werkervaring of hobby's
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met een autolaadkraan
 • Je bent in het bezit van een VCA certificaat of bereid deze te halen
 • Je bent bereid om onregelmatige tijden te werken
 • Je bent zelfstandig, accuraat, flexibel en initiatiefrijk
 • Hoe we je terugbetalen :

  Allereerst te beginnen met een salaris passend bij jouw kennis en ervaring. Daarnaast gaan wij op zoek naar de beste match tussen jou en je toekomstige werkgever.

  Het bewijs? 1 op de 3 chauffeurs gaat uiteindelijk rechtstreeks aan de slag bij de inlener. Een win-win voor iedereen.

  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij kunnen jou daarbij helpen!

  Wij werken met veel plezier bij Logistic force

  Word jij onze nieuwe collega?

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier