Adviseur Stedelijk Water
Continu Nl
Roermond, NL
1 dag geleden

Functieomschrijving

In deze rol adviseer je op pragmatische wijze over waterproblemen in stedelijk en landelijk gebied. Je werkt mee in multidisciplinaire projecten aan een duurzame en klimaatbestendige buitenruimte.

Maar je werkt ook zelfstandig onderzoeken en rapportages uit zoals waterhuishoudelijke plannen, basisrioleringsplannen, stresstesten, klimaatadaptatieplannen, gemeentelijke rioleringsplannen.

Deze opdracht doe je voor private partijen, gemeenten en waterschappen.

Functie eisen

 • Afgeronde opleiding op Academisch of HBO niveau (bij voorkeur civiele techniek, hydrologie en / of watermanagement).
 • Ruime werkervaring binnen het vakgebied stedelijk water.
 • Je beschikt minimaal over kennis en ervaring binnen een van de vakgebieden in het ontwerpen / dimensioneren van afwatering of rioleringssystemen of landelijke watersystemen.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Het arbeidsvoo rwaardenpakket is aantrekkelijk en marktconform. De werkomgeving is daarnaast informeel en plezierig met voldoende ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling binnen een no-nonsense bedrijf.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier