Magazijnmedewerker ondersteunend leidinggevendeBekijk deze baan
FlevoDirect uitzendbureau
Zeewolde, Flevoland, NL
6 uur geleden

Functieomschrijving

In de fulltime functie van Magazijnmedewerker kom je te werken binnen een technische organisatie die onderdeel is van een multinational.

Jouw baan als Magazijnmedewerker ben je ook een ondersteunend leidinggevend. Je werkt zelf onder leiding en toezicht van de Warehouse Supervisor, maar jij geeft aansturing en instructies aan je andere collega’s wanneer de situatie hierom vraagt.

Verder houdt je het overzicht en spring je zelf ook op de heftruck waar nodig!

Je komt te werken in een technische omgeving, het is belangrijk dat je de onderdelen en materialen snel leert kennen. De verwerking ervan is vraagt om nauwkeurigheid en secuur kunnen werken.

Je verplaatst de materialen van A naar B in het magazijn, soms met behulp van een hef- of reachtruck en je verwerkt alles in het voorraadsysteem SAP.

Naast je fysieke werkzaamheden voer je dus ook dagelijks alle administratieve afhandelingen uit.

Dit betreft een fulltime functie waarbij je werktijden en dagen zijn van maandag t / m vrijdag van 08 : 00 tot 17 : 00 uur.

Functie-eisen

Als Magazijnmedewerker bij deze technische organisatie in Zeewolde wordt het volgende van jou verwacht :

 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding in de richting van logistiek en minimaal enkele jaren werkervaring in een logistieke en technische omgeving;
 • Omdat je (ook) veel contact hebt met buitenlandse transporteurs, is het van belang dat je naast de Nederlandse taal ook uitstekend Engels spreekt, leest en schrijft;
 • Je bent in het bezit van een geldig hef- en reachtruck certificaat;
 • Je bent leergierig en hebt de motivatie om nieuwe kennis op te doen in de praktijk.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Binnen deze technische, internationale organisatie schiet niets te kort. Als je hier komt te werken, mag je namelijk van het volgende uitgaan :

 • Het salaris bedraagt € 2.300 - € 2.700 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek. Dit is afhankelijk van de kennis en kunde die je meebrengt;
 • Binnen een straal van 60 kilometer wordt er een reiskostenvergoeding gehanteerd van € 0,28 per kilometer waarvan € 0,19 cent netto en € 0,09 cent bruto.
 • Er wordt binnen de organisatie veel aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling en doelstellingen. Ook het volgen van cursussen of trainingen wordt vanuit de organisatie gestimuleerd;
 • Een baan voor de langere termijn met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Bedrijfsomschrijving

  Deze technische organisatie is een grote wereldspeler die haar positie in de industriële wereld onmisbaar heeft gemaakt.

  Het is een snelgroeiende organisatie, waar alles en iedereen met elkaar in verbinding staat. In de keurig ingerichte kantoren en ruim opgezette magazijn en werkplaats komt elke medewerker goed tot zijn recht.

  In het magazijn werk je met meerdere directe collega’s, waarvan een supervisor, twee magazijn assistenten en de andere magazijnmedewerkers.

  Je werkt nauw met elkaar samen om zo goed mogelijk logistiek proces neer te zetten, elke dag weer. Je beschikt over alle benodigde en nieuwste materialen om je werkzaamheden zo goed mogelijk uit te kunnen voeren.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier