Medewerker klantenservice
Randstad
Maastricht, NL
12 dagen geleden

Kom jij het beste tot je recht in een hectische werkomgeving, waar je moet multitasken en waar je zo'n 50 tot 70 telefoontjes in een dienst verwerkt?

Voor de Politie in Maastricht zijn wij op zoek naar (telefonisch) assistent medewerkers Intake en Service(callcentermedewerkers / medewerker klantenservice).

Het betreft een functie van 24-32 uur per week (waarvan de eerste 2 a 3 weken 36 uur beschikbaarheid wordt verwacht i.v.m. inwerktraject)

De Politie is 24 / 7 bereikbaar en je werkt dus in een ploegenrooster. Het servicecentrum is de voordeur van de Politie.

Je beantwoordt de 0900-8844 telefonie : Geen spoed, wel Politie. Hier komen jaarlijks meer dan een miljoen telefoongesprekken binnen.

Daarnaast worden er ook andere werkzaamheden verricht zoals het verwerken van mails die aan de politie worden gestuurd en internetaangiftes.

De kern van de functie is het beantwoorden van de telefonie. Gesprekken komen binnen op een headset en je handelt zoveel mogelijk gesprekken zelfstandig af.

Wanneer dit niet mogelijk is breng je de vraag van de burger verder in de organisatie, zodat de vraag of melding naar tevredenheid afgehandeld kan worden.

De frequentie van gesprekken is hoog, zo'n 50 tot 70 gesprekken per dienst.

Vakinhoudelijk bestaan de taken van jou als medewerker klantenservice uit het beantwoorden van vragen van burgers. De strekking van deze vragen is uiteenlopend van een informatieverzoek tot het doen van een melding.

Sommige gesprekken kunnen ook emotioneel zijn waardoor het van belang is dat je stevig in je schoenen staat. Elk gesprek is anders.

Daarom is het belangrijk dat je verschillende gesprekstechnieken in kan zetten.

ONZE PERFECTE KANDIDAAT :

 • Aantoonbaar MBO / HBO niveau
 • Ervaring met het verrichten van telefonie werkzaamheden waarbij gelijktijdig geluisterd wordt en gezocht wordt naar relevante informatie in systemen(harde eis), oordeelsvorming.
 • Zeer vaardig in typen / blind typen
 • communicatief
 • Je beschikt over eigen vervoer (i.v.m. nacht- en avonddiensten).
 • DAARNAAST :

 • Kan je omgaan met stressvolle en emotioneel belastende gesprekken, je beschikt over empathisch vermogen.
 • Ben je positief en flexibel;
 • Kan je werken in een hectische omgeving en hoge werkdruk;
 • Is het een pré als je meerdere(Engels en Duits) talen spreekt.
 • WAT BIEDEN WIJ :

  Wij bieden een uitdagende functie, waar je echt in staat bent om mensen te helpen. De werkzaamheden worden 7 dagen per week en 24 uur per dag verricht, ook op feestdagen.

  Gedurende de inwerkperiode (eerste 2 tot 3 weken) zal je opgeleid worden door middel van een interne opleiding. Het bruto uurloon voor deze functie is €14.

  03 euro, exclusief toeslagen voor werken in de avonden / nachten / weekenden

  Een uitgebreide screening met BKR toetsing zijn onderdeel van de procedure, deze kan 6-8 weken in beslag nemen. Je zal direct starten na het afronden van de screening op 3 december 2018.

  Herken jij jezelf in dit profiel en ben jij enthousiast geworden? Reageer dan direct met cv en motivatie!

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

  We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

  Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

  Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier