Vacature Onderwijsassistent
Onderwijscentrum Leijpark
Tilburg, NL
5 dagen geleden

Groep : schoolbreed

Omvang : : parttime / fulltime. Minimale omvang 0,4250 (17 uur per week)

Werkdagen : minimaal 2 aaneengesloten werkdagen

aanvang : zo spoedig mogelijk

Onderwijscentrum Leijpark

Onderwijscentrum Leijpark is een scholengemeenschap voor speciaal- en voortgezet speciaal onderwijs en biedt onderwijs, zorg en begeleiding aan leerlingen van 3 tot 20 jaar die vanwege een functionele beperking behoefte hebben aan specialistische ondersteuning bij het doorlopen van hun onderwijsloopbaan.

Wij bieden onderwijs, zorg en begeleiding aan leerlingen met een functionele beperking in de breedste zin. Ons onderwijs varieert in een aanbod voor leerlingen met geen of een lichte tot een ernstige ontwikkelingsachterstand.

Binnen onze scholengemeenschap onderscheiden we het speciaal onderwijs voor leerlingen van 3 tot en met 13 jaar en het voortgezet speciaal onderwijs voor leerlingen van 12 tot 20 jaar.

Werkzaamheden

Je werkt schoolbreed binnen een of meerdere afdelingen binnen Onderwijscentrum Leijpark (bestaande uit de afdelingen EMB, SO, VSO en VMBO).

Dit kan zijn op basis van een vooraf vastgelegd (schoolbreed) rooster of op basis van acute vervangingsvragen. In het laatste geval wordt ’s ochtends gezamenlijk gekeken waar jouw inzet noodzakelijk is.

Je voert zowel lesondersteunende taken als ook zorgtaken uit.

Als onderwijsassistent

 • heb je een MBO-4 opleiding tot onderwijsassistent afgerond;
 • heb je affiniteit (en werkervaring) met onze doelgroep, en ben je bekend met de verzorgende taken die bij de functie horen;
 • ben je flexibel en in staat om snel te schakelen tussen de verschillende soorten ondersteuning die een onderwijsassistent biedt (onderwijsondersteuning / zorgtaken);
 • ben je breed inzetbaar binnen alle afdelingen van Onderwijscentrum Leijpark
 • beschik je over goede communicatieve vaardigheden;
 • vind je afwisseling van werkplek binnen onze school een uitdaging.
 • Wat bieden wij?

 • een tijdelijke benoeming voor de duur van een jaar. Een eventuele voortzetting van de benoeming, in de vorm van een vast dienstverband, behoort tot de mogelijkheden.
 • salaris conform de CAO-PO (schaal 6, maximaal €2677,- op fulltime basis);
 • overige arbeidsvoorwaarden conform CAO-PO.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier