QA Engineer
JACOBS DOUWE EGBERTS
Joure, Netherlands
4 dagen geleden
source : Experteer

Beschrijving van het bedrijfHet is verrassend wat er allemaal kan gebeuren door een kopje koffie. Bij JACOBS DOUWE EGBERTS, hebben we er onze missie van gemaakt om dit uit te zoeken.

Als QA Engineer kan jij impact door hier deel van uit te maken. Onze mensen zijn hier sinds dag een mee bezig en we zijn er dan ook trots op dat we samen iedere dag een rol mogen spelen in de levens van miljoenen mensen met onder andere onze sterke merken als Douwe Egberts, L’OR, Senseo, Pickwick, Piazza D’Oro, Jacobs, Tassimo, Moccona, Kenco, Pilao en Gevali.

Ons koffie- en theeportfolio is verkrijgbaar in meer dan 100 landen. We geloven er in dat iedereen de koffie verdient waar hij of zij zo van houdt, wie je ook bent, waar je ook woont of hoe je het drinkt! Kortom : A coffee for every cup .

 • Joure is de geboorteplaats van Douwe Egberts, ruim 265 jaar geleden. Nog steeds hebben we hier twee van onze belangrijkste fabrieken staan;
 • een koffie- en een theefabriek. Beide fabrieken zijn sterk aan het veranderen. Elke dag moet het een stapje beter. Het streven is om de beste fabrieken binnen JDE te worden.

  Iedere value stream krijgt een Improvement team waarbij een QA Engineer de voortrekkersrol heeft op het gebied van kwaliteit.

  Vanuit de QESH afdeling is de QA Engineer de linking pin. Jij als QA Engineer speelt daarom een ontzettend belangrijke rol in de verbeteringen.

  FunctieomschrijvingAls QA Engineer ben je verantwoordelijk voor het initiëren, deelnemen en leiden van verbeterprojecten van start tot en met implementatie en borging op het gebied kwaliteit.

  De focus ligt op het reduceren van consumentenklachten en right first time’ productie. Je bedenkt en ontwerpt structurele oplossingen om verbeteringen te realiseren en te borgen in overleg met operators , monteurs en andere stafafdelingen.

  Daarnaast neem je deel aan investeringsprojecten vanuit de kwaliteitsdiscipline om een goede kwaliteitsoverdracht naar de operatie te garanderen.

  Verder zijn je verantwoordelijkheden : Je bent verantwoordelijk voor de implementatie van risicomanagementsystemen op gebied van voedselveiligheid en kwaliteit (HACCP, FMEA etc.

 • Je implementeert (en waarborgt) de CCP’s, QCP’s en OPRP’s (resultaten) door middel van het initiëren van technische aanpassingen of het implementeren van standaarden;
 • Je bent verantwoordelijk voor een kwaliteitscultuur op de site, waardoor je zorgt voor het opbouwen, onderhouden en trainen van kwaliteitskennis van de processen in de fabriek;
 • Je draagt de verantwoordelijkheid over : RFT, CPM, non conformities, vendormanagement, klachtafhandeling en Quality Inspection;
 • Je zorgt voor de inzet van de juiste Lean Manufacturing tools, waar nodig, zoals bijvoorbeeld Kaizen, SMED, poka yoke, 5S, visueel management, prestatiemanagement.

  Functie-eisenHeb jij een ondernemende instelling en krijg jij energie van het behalen van successen? Dan pas jij goed bij JDE.

  Onze medewerkers inspireren al meer dan 265 jaar de internationale koffiewereld. Wij houden van mensen die niet bang zijn om uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat.

  Wij hechten waarde aan een sterke overtuiging en moedigen je aan je mening te geven. En dat allemaal in een open en toegankelijke omgeving waar je kan groeien zoals jij dat wilt.

  Voor de positie van QA Engineer, zoeken we iemand met de volgende vaardigheden en ervaring : Een relevante Universitaire of HBO-opleiding in een technisch of technologische omgeving met minimaal 5 jaar relevante ervaring in een productieomgeving.

 • Kennis van Lean manufacturing : Kaizen, visueel management, prestatiemanagement en kwaliteitssystemen;Goed kunnen werken in interdisciplinaire teams waarbij je in staat bent om met operators / monteurs als management te schakelen;
 • Goede projectmanagement vaardigheden;Analytisch sterk, ook met statistische applicaties en grote datasets.Extra informatieAls je bij ons werkt, heb je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving.

  We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde collega’s in een innovatieve omgeving.

 • Iedereen is erop gericht om te doen wat juist is overal ter wereld. Wat je hier doet, wordt opgemerkt. Bij JDE krijg je een goed salaris en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden passend bij deze rol, waaronder : 25 vakantiedagen en 23 ADV dagen;
 • 13e maand;Goede pensioenregeling;Korting op de producten van JDE.Enthousiast?Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Noor Krol, Manager QESH, bereikbaar op 06-21699757.

  Ben je ge nteresseerd in deze vacature, dan kun je reageren ter attentie van Joost Bakker, Talent Acquisition Specialist.

  SummaryType : Full-timeFunction : Quality Assurance

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier