Medewerker Buitengroen M/V
Flexibility
Nijkerk, NL
10 dagen geleden

Voor een erg leuk gerenommeerd bedrijf in Nijkerk zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste

Medewerker Buitengroen M / V

Ben jij een enthousiaste topper en weet jij van aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor de buitengroen afdeling bij onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren, zelfstandig medewerker voor minimaal 24 uur per week.

In deze functie verricht je alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van verkoop en verzorging van de planten

en aanverwante artikelen. Je helpt de klant op een vakkundige, correcte en klantvriendelijke manier. Je helpt mee aan een optimale uitstraling van de afdeling.

Op de momenten dat het rustig is op jouw afdeling ben je bereidt mee te werken op andere

afdelingen in de winkel. Je neemt zelf initiatief en ziet dingen liggen. Onder de afdeling buitengroen vallen de éénjarige planten, de vaste planten, bomen, heesters, waterplanten en moestuin.

De aanverwante artikelen zijn met name potterie en

Wat vragen wij

Voor deze functie zoeken wij een commerciële, klantgerichte, communicatief sterke teamspeler die goed zelfstandig kan werken.

Een afgeronde (of lerende voor) groen / verkoop opleiding of aantoonbare ervaring is een must! Onze opdrachtgever is op de zondagen en feestdagen geopend, met uitzondering van 1e Paasdag, 1e Pinksterdag en 1e Kerstdag.

Indien je niet in de weekenden of op feestdagen wilt werken kom je niet voor deze functie in aanmerking. Je werkt 1 keer in de 3 weken op zondag.

Wat bieden wij

Wij bieden een erg leuke werkplek binnen een mooi bedrijf met zeer enthousiaste collega's. Het salaris is conform de CAO Retail Non Food.

Afhankelijk van je leeftijd, opleiding en ervaring word je in een schaaltrede ingedeeld.

Ben jij de topper die wij zoeken en wil jij graag werken binnen dit leuke en gemotiveerde team? Stuur dan jouw motivatie en cv naar harderwijk flexibility.

nl. Heb je nog vragen, neem dan contact op met Trude van Esveld via 0341-701442 / 06-57729532 of met Amarens Rijkmans via 06-51221701.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier