Store Manager (38 uur)
Superdry (Portare)
Maastricht, NL
9 dagen geleden
source : Fashionunited

Store Manager (38 uur)Superdry is een Engels kledingmerk dat zich heeft laten inspireren door de stad Tokyo. Het merk Superdry combineert de ontwerpen van Japanse graphics met vintage Americana stijl en authentiek Brits kleermakerswerk.

Dit resulteert in kwalitatief hoogwaardige producten met felle grafische opdrukken, unieke stedelijke kleding met ongelofelijke branding en ongekende details.

Voor onze Superdry Store in Maastricht zoeken we per direct een : Store Manager ( 38 uur)Als Store Manager ben je eind verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele zaken binnen onze brand store, alsmede het behalen van de doelstellingen op korte en lange termijn.

Je hebt 3-5 jaar leidinggevende ervaring als Storemanager in retail. Je maakt deel uit van het team dat gezamenlijk zorg draagt voor een optimale service ervaring voor onze klanten en een maximaal verkoopresultaat.

Uitmuntende productkennis, klantvriendelijkheid en service staan hoog in het vaandel. Je taken als Storemanager :

 • Het motiveren, inspireren en coachen van het team om zo commerciële resultaten positief te blijven beïnvloeden
 • Het actief analyseren van de KPI’s waarnaast je een resultaatgericht actieplan hanteert
 • Het selecteren van personeel op brand DNA en het ontwikkelen van talent
 • Servicegericht zorg dragen voor een onvergetelijk bezoek voor al onze klanten
 • Je bent een ware Superdry ambassadeur die leidt door het goede voorbeeld te geven. Je bent verantwoordelijk voor een positieve sfeer binnen de store en het team waarbij je zelf de Superdry lifestyle reflecteertHerken je jezelf in deze eigenschappen stuur dan je motivatiebrief voorzien van CV met pasfoto, t.
 • a.v. Superdry retail.Soort dienstverband : Voltijd

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier