Junior Chemical Engineer
Brunel
Utrecht, Utrecht, NL
5 dagen geleden

Kun je je dat spannende moment nog herinneren, dat je als brugpieper je eerste scheikundeles had? Met een witte labjas aan en een veiligheidsbril op je hoofd voerde je allerlei chemische proeven uit.

Jij wist al gauw dat je hier je carrière van wilde maken. Laat je droom vandaag nog werkelijkheid worden door te solliciteren als Junior Chemical Engineer!

Over deze functie

In de rol als Junior Chemical Engineer ben je in staat om vanuit je chemische achtergrond de vertaalslag te maken naar praktische toepassingen.

Om dit te realiseren gebruik jij je chemische kennis en kunde bij het ontwerpen of verbeteren van processen die chemicaliën, ruwe materialen en micro-

organismen transformeren naar bruikbare producten.

Verder is het belangrijk om zowel binnen als buiten je team draagvlak te creëren voor jouw voorstellen zodat je stakeholders meegaan in de door jou geïnitieerde verbetering.

Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken of jij de Brunel-spirit bezit die wij zoeken!

Over jou

Met chemische producten en diensten heb je dus al eerder te maken gehad. En als Junior Chemical Engineer bij Brunel heb je vanzelfsprekend genoeg ambitie om jezelf verder te specialiseren in je vakgebied.

Daarnaast kun je achter de volgende punten ook een vinkje zetten :

 • Je hebt een chemische opleiding afgerond op hbo- of wo-niveau
 • Je bent communicatief vaardig en in staat anderen te motiveren
 • Je hebt al enkele jaren ervaring binnen het chemisch vakgebied
 • Je bent klaar voor de volgende stap
 • Wat wij bieden

  Als Junior Chemical Engineer ga je bij verschillende toonaangevende opdrachtgevers aan de bak. Je werkt samen met de interessantste vakgenoten waaronder misschien ook wel mede-

  Brunellers. Want je werkt officieel gezien bij Brunel, en dat heeft zo zijn voordelen.

  Naast dat je een fijn salaris mét bonuskansen krijgt, vergroot je ook bij ons je netwerk. Wij organiseren namelijk diverse kennissessies en borrels.

  En dat is nog niet alles, want we regelen ook dat je kunt profiteren van korting op het theater of de sportschool.

  Bovendien krijg je via ons toegang tot de meest uiteenlopende cursussen waarmee je je kennis onderhoudt en uitbouwt.

  De twee benodigdheden voor deze succesvolle proef? Ambitie en verbinding. Bij Brunel gaan wij voor groei, en dat betekent dat wij onze professionals graag in contact brengen met de meest toonaangevende en vooruitstrevende bedrijven in ons netwerk.

  Want wij geloven erin dat als je verschillende expertises met elkaar combineert, je samen kunt streven naar excellentie.

  Benieuwd naar de chemie tussen jou en Brunel? Solliciteer direct.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier