Chauffeur openbaar vervoer
Randstad
DELFT, NL
5 dagen geleden

We zijn per direct op zoek naar aankomende buschauffeurs! Haal via Randstad Transport je rijbewijs D inc. code 95

Stel je eens voor! Een afwisselende baan waarbij je iedere dag nieuwe mensen ontmoet en een hoop vrijheid krijgt. Een baan waar je zelf de verantwoordelijkheid hebt en niemand die over je schouder meekijkt.

Kortom, waar je eigen baas bent. Dát is buschauffeur zijn. Altijd vooraan zitten. Klinkt als een topbaan, en dat is het ook.

Voor EBS Haaglanden (Delft, Den Haag, Zoetermeer en Maasdijk) zoeken we kandidaten die opgeleid willen worden tot buschauffeur.

We zoeken een echte gastheer of gastvrouw die geheel zelfstandig kan werken en bij wie reizigers met al hun vragen, opmerkingen en klachten terecht kunnen.

Je moet dus wel goed met mensen om kunnen gaan. Behalve dat je makkelijk in de omgang en zelfstandig bent, moet je aan een aantal praktische eisen voldoen :

 • Je bent al in het bezit van Rijbewijs B
 • Je bent 19 jaar of ouder
 • Je hebt minimaal LBO / VMBO-niveau
 • Je beheerst de nederlandse taal goed
 • Je bent klantvriendelijk
 • Je hebt een representatief voorkomen
 • Buschauffeur zijn, betekent werken op onregelmatige werktijden. Dus dat je ook in de avond, op feestdagen en in het weekend werkt.

  Het grote voordeel daarvan is dat je veel tijd overhoudt voor belangrijke dingen. Zoals je gezin, studie of je hobby's. En de extra toeslagen die je ermee verdient zijn lekker meegenomen.

  Spreekt de functie van buschauffeur bij EBS je aan? Solliciteer dan snel online!

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Randstad Transport

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier