Exploitatiemanager – Smart Energy – Utiliteit – Amersfoort
TBI
Amersfoort
3 dagen geleden

Over de functie

De afdeling Smart Energy is een jong team van specialisten op het gebied van energiebesparing en duurzame energie. We helpen onze klanten om hun gebouwen te verduurzamen door hun energieverbruik te verlagen en met het opwekken van duurzame energie.

Vanwege het succes van onze innovatieve oplossingen zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega.

De Exploitatiemanager is verantwoordelijk voor de exploitatie van onze duurzame energie installaties. Dit zijn WKO installaties die wij beheren en waarmee we warmte en koude leveren aan onze afnemers, de huurders en gebruikers van gebouwen en woningen.

Als Exploitatiemanager overzie en beheers je alle aspecten van exploitatie zoals de inkoop van energie, het technisch beheer van de installaties en de klantbeleving.

Bovendien ben je voortdurend op zoek naar verbeteringen, die ervoor zorgen dat we efficiënter werken en meer kwaliteit leveren.

Dit doe je niet alleen, maar samen met een team van specialisten en met onze toeleveranciers en partners.

Wil jij meewerken aan de verduurzaming van Nederland? We bieden je een afwisselende, veelzijdige en uitdagende baan waarin je kunt leren en jezelf kunt ontwikkelen, in een enthousiast, gedreven en hecht team.

OVER CROONWOLTER&DROS

Technologie maakt ons leven veiliger, gezonder, aangenamer en duurzamer. Wij zijn Croonwolter&dros. We ontwerpen, realiseren en onderhouden slimme, technische systemen en installaties die de wereld om ons heen intelligenter maken.

Techniek die situaties herkent en hierop reageert.

Wij zijn 2700 talenten met passie voor het vak. Nieuwsgierig genoeg om zich voortdurend te vernieuwen en te verbeteren. Wij zijn professionals.

Vakmensen die pas tevreden zijn als systemen en installaties precies doen waarvoor ze bedoeld zijn. We gaan voor een sterk teamgevoel en het beste resultaat.

Samen zijn wij Croonwolter&dros.

Ervaring

Om als Exploitatiemanager succesvol te kunnen werken voldoe je aan het volgende profiel :

 • Je hebt kennis van installatietechniek, bij voorkeur met warmte- en koudeopwekking
 • Je hebt een brede interesse zoals in techniek, finance, commercie en management
 • Je bent een echte teamspeler en neemt graag het initiatief.
 • Je hebt een opleiding op HBO niveau en minimaal 5 jaar werkervaring.
 • Wat wij bieden

  Naast een plezierige werksfeer, bieden wij jou een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar Croonwolter&dros beloont niet alleen in geld.

  Wij vinden het belangrijk dat jij alle mogelijkheid krijgt om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

  De techniek staat immers ook geen dag stil. Hiervoor hebben we een eigen portal met een aanbod van meer dan 300 cursussen en / of opleidingen.

  Hieronder een greep uit onze arbeidsvoorwaarden :

 • Trainingen en cursussen om je te ontwikkelen tot expert. Ook online in ons online E-learning center.
 • Winstafhankelijke uitkering
 • Pensioenregeling PMT
 • Fietsplan
 • Bedrijfsfitnessregeling (vergoeding sportschool)
 • TBI Studiefonds (een bijdrage voor de studie van schoolgaande kinderen)
 • Collectieve verzekeringen
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier