Inbouwmonteur elektra
Wensink Automotive
Arnhem
3 dagen geleden

Als inbouwmonteur elektra heb je een mooi beroep. Jij bouwt nieuwe bedrijfswagens om tot state-of-the art mobiele werkplekken waarmee onze klanten met speels gemak hun klussen kunnen uitvoeren.

En als onze klanten tevreden de weg op gaan dan zijn wij dat ook. Zorgeloos onderweg noemen we dat. Wil jij toch ook deel van uitmaken?

Je functie ziet er als volgt uit

Jij voorziet voornamelijk lichte bedrijfswagens van verschillende automerken van inrichtingen die volledig aan de wensen van de klant voldoet.

Jij bouwt, monteert en assembleert letterlijk een efficiënt ingerichte onderneming op wielen. Denk bijvoorbeeld aan het inbouwen van bedrijfswageninrichtingen, dubbele laadvloeren, vloeren- en wandbetimmeringen en dubbele cabines.

Van standaard productiewerk is geen sprake. Elke inbouw is een project op zich en dat maakt je werk leuk, uitdagend en afwisselend.

Dat betekent ook dat je veel kennis hebt van diverse vakrichtingen zoals elektronica, mechanica, carrosserie en houtbewerking.

Maar beheers je nu een van deze vakken iets minder is dat geen probleem. Wij helpen je graag een handje op weg. Zo zijn we!

Wat we van jou vragen

Je hebt ervaring met het lezen van technische stroomschema’s, het opsporen en oplossen van elektrische storingen, kennis van omvormers, accu’s en voertuig signalering.

Werken vanuit het hart. Dat is toch het mooiste wat er is? Dat vragen we ook van onze nieuwe collega. Je bent een échte techneut in de bedrijfsautotechniek met elektronica kennis.

Je beschikt daarnaast over de volgende kwalificaties :

 • LBO / MBO technische opleiding
 • Relevante werkervaring voor deze functie
 • Affiniteit van lezen van elektrotechnische tekeningen en schema’s
 • Ervaring met bedrijfswagens 12V / 24V / 220V
 • Bezit van Rijbewijs B
 • Wat mag je van ons verwachten en wat hebben we je te bieden?

  Wensink is een trots bedrijf met ruim 1.100 tevreden werknemers. Je krijgt naast een passend salaris ook prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Zullen we een paar voordelen noemen? Je werkt 38 uur per week en krijgt 29 vrije dagen bij een fulltime dienstverband en Wensink faciliteert jou met vakgerichte opleidingen en cursussen.

  Daarnaast vinden we doorgroei erg belangrijk en mag je bij ons een persoonlijk groeiplan opstellen waarbij we kijken naar je talenten.

  Als jij eigenaarschap laat zien is er veel mogelijk. Kom jij Wensink versterken?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier