TSO (tussen schoolse opvang) Vrijwilliger Kinderopvang
KMN Kind & Co - Weesp
Weesp, NL
4 dagen geleden
source : deBanenSite

KMN Kind & Co - Weesp zoekt een TSO (tussen schoolse opvang) Vrijwilliger Kinderopvang te VMBO / MAVO geplaatst op 30-07-2020

TSO (tussen schoolse opvang) vrijwilliger kinderopvang Weesp

Ben jij gek op kinderen en wil je ze graag een mooie glimlach op hun gezicht bezorgen? Kom dan als TSO vrijwilliger op TSO Muelen-Vastwijkschool in Weesp werken.

Als TSO vrijwilliger ondersteun je de collega’s tijdens de tussen schoolse opvang (overblijven) en zorg je voor een leuk lunchmoment met de kinderen.

Herken jij jezelf hierin?

 • Je wilt graag iets voor kinderen betekenen.
 • Je bent enthousiast en helpt graag collega’s en kinderen.
 • Je neemt graag zelf initiatief en hebt een positieve houding.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
 • Werken als vrijwilliger :

  Als vrijwilliger help je de collega’s op de locatie met het aanbieden en voorbereiden van activiteiten voor de kinderen. Daarnaast zet je ook het eten en drinken klaar en zorg je dat alles na afloop weer wordt opgeruimd.

  Bij ons werk je in een leuke werkomgeving met gezellige collega’s en krijg je een vrijwilligersvergoeding. We zijn op zoek naar een vrijwilliger op maandag, dinsdag en donderdag.

  Kind & Co :

  Kind & Co is een stichting, dit betekent dat we geen winstoogmerk hebben. Wat we verdienen komt ten goede aan ons primaire proces : het bieden van kwalitatief hoogwaardige professionele kinderopvang.

  Dat maakt Kind & Co extra bijzonder.

  Wij bieden alle vormen van kinderopvang in het midden van Nederland. Samen met ouders, scholen en andere betrokkenen bieden wij een veilige omgeving waarin kinderen plezier hebben en zich optimaal kunnen ontwikkelen.

  Bij ons zijn kinderen zichzelf.

  Interesse?

  Super leuk dat jij als vrijwilliger ons team wilt komen versterken! Voor meer informatie of om je aan te melden kan je contact opnemen met Hilde Verdcourt of Judith Dijkman via 06- 500 994 42.

  Interesse in de functie van TSO (tussen schoolse opvang) Vrijwilliger Kinderopvang bij KMN Kind & Co - Weesp regio ?

  Reageer nu met je CV en motivatie via de "solliciteer" button.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier