VERPLEEGKUNDIGE
Medical Groep
Utrecht
5 dagen geleden

Vacature Verpleegkundige

De ruimte en tijd hebben om je werk in de zorg optimaal te doen? En wil je hier ook nog de waardering voor krijgen die jij verdient?

Bij Medical Groep staat vrijheid en flexibiliteit voorop, wij onzorgen jou volledig zodat jij met passie en toewijding jouw werk kunt uitvoeren.

Denk daarbij aan scholing en de mogelijkheid op een lease auto. Klinkt dit jou als muziek in de uren? Solliciteer dan nu op de vacature Verpleegkundige bij Medical Groep!

Omdat wij weten dat vrijheid zo belangrijk is, kun jij zoveel mogelijk zelf je eigen diensten kiezen. Werk jij liever dag- avond- of nachtdiensten?

Geen probleem bij Medical Groep! Wij willen dat jij met plezier werkt. En daarom kiezen wij ook bewust voor een lagere werkdruk.

Niet voor niets zijn wij al 4x op rij uitgeroepen tot de beste werkgever in de zorg!

Werklocatie opties :

Medical Groep biedt Verpleegkundige werkplekken in vrijwel alle dorpen en steden in de regio’s : Noord-Holland, Noordoostpolder, Overijssel, Gelderland, Groningen, Drenthe en Friesland.

 • Salarisindicatie :
 • Tussen de €2.692,76 en €3.415,75 per maand o.b.v. een fulltime werkweek (afhankelijk van je werkervaring)

  Dit krijg jij gegarandeerd :

 • Flexibiliteit in je diensten én rooster
 • Uitdagend werk in de zorg
 • Werken onder een lage werkdruk
 • De zekerheid van een vast contract (3-32 uur)
 • Ook krijg je bij ons, naast een goed salaris, per dienst die jij werkt, bonuspunten. Van deze bonuspunten kun je leuke extra’s bij elkaar sparen uit onze bonusshops.

  Gewoon een stukje extra waardering voor jouw inzet.

  Wij vinden het belangrijk dat jij je kunt blijven ontwikkelen. Daarom bieden we je vrijblijvende bijscholingen en workshops over relevante, zorg gerelateerde, onderwerpen.

  Flexibiliteit vinden wij erg belangrijk, je geeft daarom zelf jouw beschikbaarheid door. Je kunt bij ons zelf je diensten kiezen.

  Wij geven je een vast contract, waarbij alle uren (3 32) bespreekbaar zijn. Ook heb je zelf de vrijheid om aan te geven of je ochtend-, middag-, avond- of nachtdiensten wilt werken.

  Zo is deze baan als Verpleegkundige dus ideaal te combineren met een andere baan, een werkende partner, het gezin of een studie.

  Wil jij ook zelf jouw uren bepalen, maar wel de zekerheid van een vast contract? Wil jij ook een fijn salaris en een lagere werkdruk?

  Solliciteer dan nu op de vacature Verpleegkundige.

  Dit ben jij

  Jij hebt je diploma MBO- of HBO Verpleegkundige behaald. Daarnaast ben je bekwaam in verpleegtechnische handelingen en ben je BIG geregistreerd.

  Je vindt afwisseling in je werk leuk en je bent graag onderweg. Het hebben van een rijbewijs is daarom ook een pre.

  Daarnaast ben jij natuurlijk :

 • Enthousiast
 • Flexibel ingesteld
 • Zelfstandig, maar ook een teamplayer
 • Communicatief sterk
 • Je hebt een hart voor de zorg en jij wilt je cliënten net dat beetje meer geven. Jij signaleert veranderingen in de zorgvraag en weet hierop adequaat in te spelen.

  Je brengt informatie en advies op een begrijpelijke manier over en staat open voor zowel intramurale- als extramurale zorg.

  Houd jij van afwisseling en heb jij een passie voor zorg? Solliciteer dan direct op deze fantastische baan als Verpleegkundige bij Medical Groep.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier