Medior Tester
sQout
Utrecht, NL
6 dagen geleden

Profiel Medior Tester

Dit is echt een hele leuke baan! Je gaat aan de slag in een Scrum team als business tester voor E-Commerce. Met andere woorden, een functie voor testers met interesse voor online projecten.

Het is de bedoeling dat de online werkzaamheden van dit bedrijf serieus worden uitgebreid en daar zou jij aan mee kunnen werken.

Een echte uitdaging voor een tester die een afwisselende baan zoekt. Deze werkgever beschikt over een eigen opleidingsafdeling.

Alle opleidingen zijn half theorie, half praktijk. Je wordt echt in de gelegenheid gesteld om te groeien in je baan, maar je krijgt ook ruimschoots de kans om je te ontwikkelen.

Je gaat allerlei werkzaamheden verrichten voor de verdere online ontwikkelingen

Je gaat testen uitvoeren van het gebruikersperspectief van de klant

Je test, adviseert, analyseert, maakt testscripts, rapporteert, regelt voorbereidingen

De werkzaamheden zijn handmatig of geautomatiseerd

Je werkt samen met collega’s van andere disciplines

Gevraagd Medior Tester

HBO werk-en denkniveau

Ervaring met Scrum, JIRA en Agile is een pré

Je neemt het voortouw, kunt goed zelfstandig werken, maar je bent ook een teamspeler

Testervaring met apps en websites (desktop en mobiel)

Bedrijfsprofiel Medior Tester

Deze werkgever heeft een doel : de beste worden in hun branche. Geen inhoudsloze kreet, maar een serieus streven. Alles wordt in het werk gesteld om de top te bereiken, inclusief het zelf opleiden van hun medewerkers.

Je mag zelf je doel bepalen en daar wordt naartoe gewerkt met behulp van de opleiding, altijd een combinatie van theorie en praktijk.

Het is een bekend bedrijf bij het grote publiek, dus je hoeft nooit uit te leggen wat het is.

Hoewel dit een groot bedrijf is, verloopt de communicatie niet over 1001 schijven. Korte lijnen zorgen voor een doeltreffend effect.

Arbeidsvoorwaarden Medior Tester

Zeer goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden , salarisrange tussen € 3300,- en € 5500,- obv 40 uur

Er zijn heel wat redenen om naar deze baan te solliciteren. Het betreft invulling voor een vaste functie op een vaste werklocatie in Utrecht.

Een hele fijne werksfeer, een uitdagende en interessante baan en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Ze bieden mooie secundaire arbeidsvoorwaarden zoals premievrijpensioen, collectieve verzekeringen, 28 vakantiedagen, opleidingsbuget flexibele werktijden en parttime mogelijkheden.

Samen de schouders er onder zetten om nummer één te worden en te blijven. Je krijgt de gelegenheid om zelf te groeien en om zo het bedrijf te laten groeien.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier